Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει δυναμικά με τη νέα του εκπομπή «Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», σαρώνοντας στην τηλεθέαση.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ΣΚΑΙ, ο παρουσιαστής στο πλαίσιο της γνωριμίας του με τους σημερινούς διαγωνιζόμενους έγινε… έξαλλος μετά από μία στιχομυθία με τη μία μαμά.

Μετά από ερώτηση που έκανε για τους λόγους για τους οποίους ήρθαν στο διαγωνισμό μαγειρικής, αρχικά, η μητέρα της παίκτριας παραδέχθηκε πως ήρθε μαζί με την κόρη της εξαιτίας ενός στοιχήματος.

«Έχασα ένα στοίχημα όταν απλά την ρώτησα αν θυμάται ή αν ξέρει ποιο είναι το ισοσκελές τρίγωνο. Και της είπα πως εάν το χάσει, θα πάμε κάπου. Εάν το κερδίσει, δεν θα πάμε πουθενά. Και το έχασε» σημείωσε.

Στη συνέχεια θέλησε να μάθει για ποιο λόγο είχε την ιδέα να έρθουν στην εκπομπή, με την ίδια να δίνει ξεκάθαρη απάντηση λέγοντας «Για τον κύριο Μποτρίνι».

Αυτή ήταν η αφορμή να φύγει έξαλλος ο ηθοποιός και παρουσιαστής φωνάζοντας: «Εντάξει, Έκτορα, έλα μέσα! Φεύγω! Άσε με ρε! Άσε με! Σε παρακαλώ τώρα! Σε παρακαλώ».

Φυσικά, δευτερόλεπτα αργότερα επέστρεψε τρέχοντας και γεμάτος… νάζι στο πλατό, συνεχίζοντας με αρκετή δόση χιούμορ το πρόγραμμα.

Δείτε επίσης

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από την εκπομπή της – Πάει στο OPEN;

Έρωτας φυγάς: Τέλος η γιαγιά Αθηνά

Σασμός επόμενα επεισόδια: Εκεί κρύβει ο Αντρέας τον Λάζαρο μετά τη δολοφονία του Νικηφόρου