Λίγα 24ωρα έμειναν μόνο από τη στιγμή που ο Έρωτας Φυγάς θα μας παρουσιάσει τον Β’ κύκλο. Η μεγάλη πρεμιέρα είναι καθορισμένη στις 17 του μηνός, αυτή την Κυριακή, και η αγωνία κορυφώνεται!

Όπως βλέπουμε και στο trailer η Αλεξάνδρα με τον Μάρκο θα προσπαθήσουν να γλιτώσουν από την αστυνομία όμως δε θα το καταφέρουν. Η Αλεξάνδρα θα βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής όμως τόσο εκεί μέσα όσο και μετά την αποφυλάκισή της θα έχει έναν απρόσμενο σύμμαχο: τη Μαργέτα!

Η Μαργέτα έχει καταλάβει πόσο κακό έχει κάνει στην κοπέλα και στον δεύτερο κύκλο θα τη δούμε να στέκεται στο πλάι της Αλεξάνδρας προσπαθώντας να τη βοηθήσει όσο μπορεί.

Ωστόσο η δυναμική γυναίκα από το Κιάρι φαίνεται πως έχει αρχίσει πλέον να χάνει τις δυνάμεις της. Η συμπαράσταση που προσφέρει στην Αλεξάνδρα έχει ως αποτέλεσμα την σύγκρουσή της με τον γιο της, Ιάσονα, ο οποίος δε τη συγχωρεί.

Παράλληλα, τα όσα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι επηρεάζουν και τη γιαγιά Αθηνά. Όσο και αν προσπαθεί η Μαργέτα να μην τη συγχύζει, η Αθηνά καταλαβαίνει τι γίνεται και η κακή ψυχολογία της έχει επιπτώσεις στην ήδη εύθραυστη υγεία της.

Το μοιραίο δε θα αργήσει να έρθει. Η γιαγιά Αθηνά θα πεθάνει βυθίζοντας στο πένθος όλο το αρχοντικό. Από τους εργάτες μέχρι τη Μαργέτα και την Αλεξάνδρα όλοι θρηνούν την απώλεια της πιο καλόκαρδης παρουσίας

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος ετοιμάζεται να βάλει τέλος στον Ιάσονα

Σασμός: Εκεί κρύβει ο Αντρέας τον Λάζαρο μετά την δολοφονία του Νικηφόρου

Η γη της ελιάς: Μαχαιρώνουν την Ισμήνη – Η Αρετή στο νοσοκομείο