Στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα Δε Γίνεται» του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένη η Ευγενία Σαμαρά. Η ηθοποιός προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στην Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη. Μάλιστα, δε δίστασε να απαντήσει για το πως αντέδρασε με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Επίσης σχολίασε το κίνημα #MeToo αλλά και τον ρόλο της στον «Σασμό». Φυσικά αναφέρθηκε στο Σασμό όπου υποδύεται την Στέλλα, τις εξελίξεις που θα δούμε, αλλά και για τη σχέση της με τον Γιάννη Ποιμενίδη.

Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μιας και είχαν συνεργαστεί. Να θυμίσουμε ότι η Ευγενία ήταν μέλος της εκπομπής παλαιότερα.

«Με πας σε κάτι που είναι πολύ άσχημο. Σοκαρίστηκα πραγματικά πάρα πολύ. Δεν θα μπω καν στη διαδικασία να σου πω πως τον ήξερα εγώ, πως ήταν σε εμένα, γιατί δεν έχει καμία σημασία πια αυτό το πράγμα. Αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που έγινε, αυτό που μαθεύτηκε. Με σόκαρε, σοβαρά! Δεν μπορούσα να το πιστέψω, αληθινά. Σαν να πάγωσε για λίγο ο χρόνος. Έβλεπα τα παιδιά εκείνη την ώρα στην εκπομπή, γιατί το έμαθα πραγματικά λίγα λεπτά πριν κι επίτηδες έβαλα να δω τι θα ακούσω. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Δεν θα μείνω καν σε αυτό. Θα σταθώ στο ότι πρέπει τα θύματα να πάρουν θάρρος να μιλήσουν και να καταλάβουν ότι ντροπή δεν είναι πάνω τους. Είναι πάντα πάνω στον θύτη. Από εκεί και πέρα να συνεχίσουμε. Από εκεί και πέρα όλο το υπόλοιπο ας το αναλάβει η δικαιοσύνη κι ας κρίνει σωστά ελπίζω».

Ευγενία Σαμαρά για το #ΜeToo

“Η προσοχή μας πρέπει να είναι στα θύματα. Όλο το υπόλοιπο θα το αναλάβει η δικαιοσύνη. Το θέμα είναι πως θα πάμε μπροστά και μπροστά θα πάμε όταν οι άνθρωποι σταματήσουν να φοβούνται. Καταλαβαίνω όλους τους λόγους που κάποιος μπορεί α φοβάται να μιλήσει. Είναι η εποχή, αλλάζει το πράγμα, έχει πάρει φωτιά. Οι υπόλοιποι ας κάτσουμε λίγο πίσω να δούμε τις στάχτες να πέφτουν, να είμαστε ήρεμοι και να πάρουμε τη θέση που πρέπει: τη στήριξη σε αυτούς τους ανθρώπους. Καμία άλλη. Όλο το υπόλοιπο…Έχει σημασία όλοι οι υπόλοιποι να δείχνουμε τη στήριξή μας”.