ΕΡΤ: Τέλος η σειρά Ο Όρκος-Τι έχει συμβεί- Η δημόσια τηλεόραση συνεχίζει να ποντάρει στη μυθοπλασία με αξιόλογες παραγωγές.

Ωστόσο κάποιες από τις σειρές που ήδη προβάλλονται θα ρίξουν αυλαία. Συγκεκριμένα, μέσα στον Δεκέμβρη, θα δούμε τα τελευταία επεισόδια της σειράς « Ο Όρκος».

Η εν λόγω σειρά είχε βγει στον αέρα με συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων, οπότε δεν τίθεται θέμα πρόωρου — κοψίματος αλλά ολοκλήρωσης του εν λόγω κύκλου.

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Φίλιππος μαθαίνει ποια είναι η σχέση της Σύλβιας με τον Αραβαντινό. Κι ενώ ο Σιρχάν δίνει εντολή στον Ιάγο να σκοτώσει τον Φίλιππο, η Σύλβια καταφεύγει σε εκείνον και τον παρακαλεί να τον σώσει. Ο Ιάγος καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο αν θα σώσει τον Φίλιππο ή τον εαυτό του. Την ώρα που ο Ιάσονας με τη Λένα και τον Ραφαήλ βρίσκονται στο σπίτι της Μαριτίνας, ο Φίλιππος μπαίνει στο καφενείο του Σιρχάν και ανακαλύπτει ένα καινούριο στοιχείο…

Ο Φίλιππος και ο Ραφαήλ προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την εμπλοκή γνωστού τους προσώπου στο κύκλωμα και τη σχέση του με τον Σιρχάν. Ο Ραφαήλ μαθαίνει την αλήθεια για την Εριέττα και συγκρούεται με τον Φίλιππο. Ραφαήλ και Σύλβια αμφισβητούν την απουσία της Εριέττας από το νοσοκομείο και την Ελλάδα τόσα χρόνια, την ίδια ώρα που η Μαριτίνα βρίσκει μια μυστηριώδη κάρτα στο σακάκι του Ιάσονα.

 

ΕΡΤ: Δείτε το τρέιλερ της σειράς Ο Όρκος

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτοί μπαίνουν στη φυλακή-Τους «τελειώνει» ο Γιακωβάκης!

Το καθιερωμένο γεύμα των οδηγών F1 στο τέλος της σεζόν και κάποιοι λείπουν…

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος διαλύει τα πάντα-Λέει την τελευταία του κουβέντα και ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου!