Αγωνία, μυστήριο και ανατροπές που θα συγκλονίσουν έρχονται στη νέα σειρά της ΕΡΤ1, Ο Όρκος ΙΙ.

Η Τίνα Καμπίτση υπογράφει το σενάριο, ενώ στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκεται ο Χρίστος Γεωργίου. Στη σειρά πρωταγωνιστούν πολλοί αγαπημένοι ηθοποιοί όπως οι Χρήστος Λούλης, Θάλεια Ματίκα, Ιωάννης Παπαζήσης, Λένα Παπαληγούρα, Εριέττα Μανούρη, Βάνα Πεφάνη, ΣωτήρηςΧατζάκης, Κωνσταντίντος Ασπιώτης, Γιωργής Τσαμπουράκης, Μελίνα Βαμβακά, Παντελής Παπαδόπουλος κ.α.

‘Ενα βράδυ, ο καταξιωμένος χειρουργός Φίλιππος Ραζής βρίσκει έξω από το νοσοκομείο ένα εγκαταλελειμμένο 12χρονο κορίτσι Ρομά, που σφαδάζει από τον πόνο. Ο ίδιος βρίσκεται εκτός υπηρεσίας, όμως, βλέποντας ότι ο χρόνος δεν είναι με το μέρος της μικρής, αποφασίζει να τη χειρουργήσει ο ίδιος. Στο χειρουργείο συνειδητοποιεί ότι ο νεφρός του κοριτσιού λείπει. Το επόμενο πρωί, το κορίτσι πεθαίνει και κανείς δεν ψάχνει γι’ αυτό εκτός από την Μπελού Αλσάμπα, μία μετανάστρια που φαίνεται να γνωρίζει γιατί το κορίτσι πέθανε. Προσεγγίζει τον Φίλιππο και του ζητά να τη βοηθήσει, επειδή η ζωή της κινδυνεύει από εκείνον, τον Σιρχάν που οδήγησε στο θάνατο τη μικρή Ρομά.

Τώρα ο Φίλιππος πρέπει να πάρει μία απόφαση ζωής. Να ασχοληθεί με τη γυναίκα του, Μαριτίνα Απέργη, ή να αγωνιστεί για έναν καλύτερο κόσμο;

Όταν αποφασίσει να βοηθήσει την Μπελού, ο κόσμος θα γυρίσει ανάποδα για τον ίδιο.
Η διοικητήςτου νοσοκομείου, Γαλάτεια Παράσχη, δεν φαίνεται να είναι με το μέρος του, η συνεργάτις του,γιατρός ογκολόγος, Εριέττα Φωτιάδη, θα προσπαθήσει να τον σταματήσει, κι όλο το νοσοκομείο θα στραφεί εναντίον του με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Μόνοι του σύμμαχοι στον αγώνα του, μια νεαρή αγωνίστρια δημοσιογράφος, η Θάλεια Μελά, και ο καρδιακόςτου φίλος και γιατρός αναισθησιολόγος, Ραφαήλ Αναλυτής. Ποιος του έστησε αυτή την καλοστημένη παγίδα; Τι ρόλο έπαιξαν η γυναίκα του και ο συνεργάτης της, Νικήτας, στην ιστορία; Θα καταφέρει να αποκαταστήσει την αλήθεια και να δικαιωθεί; Εμπιοτεύτηκε τα σωστά άτομα ή οι φίλοι του ήταν οι εχθροί του;

 

Ο Όρκος ΙΙ: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος χαροπαλεύει-Αυτός τον μαχαίρωσε

Οι δύο Έλληνες του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Θανάσης εκβιάζει την Μιράντα