ΕΡΤ: Η Τζένη Θεωνά αναλαμβάνει τις Μαμά-δες. Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ ετοιμάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα για τα κανάλια της, με τη συνέχιση αγαπημένων εκπομπών ή με τη δημιουργία κάποιων και-νούργιων προτάσεων. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει η εκπομπή «Μαμά-δες», που προβάλλεται τα τελευταία δύο χρόνια στην ΕΡΤ 2, με παρουσιάστρια τη Ζωή Κρονάκη. Εκείνη, όμως, κλήθηκε να μετακινηθεί στην ΕΡΤ 1 και να αναλάβει το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου, οπότε ξεκίνησε το σαφάρι αναζήτησης του ιδανικού προσώπου που Θα καλύψει το κενό. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης, η Τζένη Θεωνά, την οποία απολαμβάνουμε στη σειρά της ΕΡΤ 1 «Τα καλύτερά μας χρόνια», τη νέα σεζόν θα παρουσιάσει και την ανανεωμένη εκπομπή. Οι «Μαμά-δες» επιστρέφουν στην ΕΡΤ 2 και συνεχίζουν να μας μεταφέρουν ιστορίες μέσα από τη διαδρομή της μητρότητας, που συναρπάζουν, συγκινούν και εμπνέουν. Η εκπομπή ανανεωμένη, αλλά πάντα ευαισθητοποιημένη, παρουσιάζει συγκινητικές αφηγήσεις από γνωστές μαμάδες και από μαμάδες της διπλανής πόρτας, που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και κράτησαν στην αγκαλιά τους το παιδί τους. Σε κάθε εκπομπή, ένας γνωστός μπαμπάς μιλάει για την αλλαγή που έφερε στη ζωή του ο ερχομός του παιδιού του.

Φλόγα και Άνεμος: Στην ΕΡΤ1 ένας έρωτας που τάραξε την πολιτική σκηνή!

Μία μίνι σειρά 12 επεισοδίων, με τίτλο «Φλόγα και Άνεμος», εντάσσεται στο πρόγραμμα της ΕΡΤ 1 για τη νέα σεζόν. Μέσα από αυτή, ξεδιπλώνεται ο θυελλώδης έρωτας του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης. ‘Ενας έρωτας γεμάτος ανυπέρβλητα εμπόδια, που όμως κατάφερε να ζήσει κρυφά και φανερά, για περισσότερα απο τριάντα χρονια. 

Η ΕΡΤ 1 αναλαμβάνει να παρουσιάσει το ειδύλλιο του πολιτικού Γεωργίου Παπανδρέου και της Ηγερίας του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου, Κυβέλης, αλλά και τα μυστικά της ερωτικής αυτής ιστορίας, που κυριάρχησε στη Θεατρική και πολιτική σκηνή της χώρας. Ο έρωτάς τους ξεδιπλώνεται με όλες τις κρυφές πτυχές του στη νέα σειρά μυθοπλασίας της δημόσιας τηλεόρασης «Φλόγα και άνεμος», που Θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα της νέας σεζόν, και βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου, σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ και σενάριο Ρένας Ρίγγα. Οι συντελεστές έχουν ήδη επισκεφθεί τα μέρη όπου περπάτησαν τα πρόσωπα αυτά και πραγματοποιούν τα γυρίσματα. Τη μουσική και το ομότιτλο τραγούδι υπογράφει ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ερμηνευει η Ελευθερία Αρβανιτάκη ενώ συμμετέχουν ως γκεστ αξιόλογοι ηθοποιοί.