«Όταν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να τα καταφέρεις», είχε γράψει ο Πάουλο Κοέλιο και η Γιολάντα Καλογεροπούλου άρχισε να πιστεύει στη συμπαντική ενέργεια όταν η επιθυμία της να επιστρέψει στα καλλιτεχνικά δρώμενα έγινε πραγματικότητα.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Έρωτας φυγάς», όπου υποδύεται την Άρτεμη, μια γυναίκα πληγωμένη, γι’ αυτό και πολύ επικίνδυνη.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στο tivi σίριαλ:

– Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει αντιζηλία μεταξύ της Αλεξάνδρας και της Άρτεμης για τα μάτια του Ιάσονα;

– «Ναι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά αυτή τη στιγμή η Αλεξάνδρα είναι στο δικό της κόσμο. Η Αρτεμις εκμεταλλεύεται αυτή τη χαραμάδα που έχει αφήσει η Αλε ξάνδρα στη ζωή του Ιάσονα. Είναι πολύ καλή η στιγμή για να δοκιμάσει την τύχη της».

– Η Άρτεμις νιώθει ότι η ζωή τής χρωστάει;

– «Το πιστεύει απόλυτα αλλά δεν είναι αλήθεια. Εκείνη όμως δεν ξέρει τα πραγματικά γεγονότα κι έχει ριζωθεί μέσα της η πραγματικότητα που έφτιαξαν οι άλλοι για εκείνη. Είναι τόσο σίγουρη για τα γεγονότα που της παρέθεσαν που δεν ψάχνει καν αν υπάρχει πίσω κείμενο.

Δεν ξέρω στην πορεία τι θα γίνει κι αν υπάρξει κάτι που θα την ταρακουνήσει. Το συναίσθημα για τη μητέρα της είναι διφορούμενο. Από τη μια νιώθει πίκρα, θυμό και διψά για εκδίκηση και από την άλλη έχει κάποιες αμυδρές αναμνήσεις από εκείνη και της λείπει. Όμως στη συνέχεια η οργή της επιστρέφει».

– Έχει κάποια ελαφρυντικά.

«Μέσα μου την έχω δικαιολογήσει απόλυτα. Για μένα η Αρτεμις δεν είναι κακιά. Απλώς πάει να διεκδικήσει αυτό που της έχουν στερήσει.

Είναι μια δυναμική γυναίκα και είμαι περήφανη για εκείνη που μόνη της αξιώνει πράγματα σε μια εποχή που οι γυναίκες δεν είχαν λόγο. Δεν το βάζει κάτω και δεν την πτοεί τίποτα».

Έρωτας φυγάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Famagusta: Έτσι θα εξελιχθεί η σχέση του Μάικλ με τη μάνα του

Το προξενιό της Ιουλίας: Το τέλος του Γιωργίκη δεν θα είναι αυτό που περιμένουμε

ΑΕΚ: Ζήτησε ακρόαση ο Λιούμπισιτς