Ο Μελέτης Ηλίας πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας» του ALPHA σε έναν ρόλο-έκπληξη με μεγάλο ερμηνευτικό εύρος, αποδεικνύοντάς μας για μια ακόμη φορά πόσο χαρισματικός είναι.

Ο ηθοποιός μιλά στο TiVi σίριαλ για τον ήρωά του Γιωργίκη Προβιό, τον γάμο του με την Ιουλία και για όλα όσα θα συμβούν στα προσεχή επεισόδια.

– Πότε ο Γιωργίκης αρχίζει να υποψιάζεται ότι το παιδί δεν είναι δικό του;

– «Από την ώρα που γεννιέται αφού είναι εφταμη- νίτικο. Αλλωστε φροντίζει η Χάδω συνέχεια γι’ αυτό. Αυτό είναι ένα μελανό σημείο, γιατί εκεί νη την εποχή δεν υπήρχε απόδειξη, ήταν μόνο η υποψία.

Βάζουν λόγια στον Γιωργίκη και μαζί μπαίνει και η αμφιβολία, που πολλές φορές είναι χειρότερη από το αποδειχθεί κάτι, γιατί παλεύεις με τον ίδιο σου τον εαυτό. Και ο Γιωργίκης αυτό το ζει δεύτερη φορά αφού συνέβη το ίδιο και με τον Χρήστο. Δεν γνωρίζει αν είναι ή όχι γιος του, αλλά μπορεί κατά βάθος να το πιστεύει. Αυτό που συμβαίνει τώρα με την Ιουλία νομίζω θα είν ναι για εκείνον το τελειωτικό χτύπημα».

– Μέχρι να συμβεί αυτό… παρηγορείται στην αγκαλιά της Δέσπως.

– «Στα δικά μου μάτια είναι παράλογο αυτό, συμ- βαίνει γιατί ο Γιωργίκης μόλις έχει κάνει το όνει ρό του πραγματικότητα. Να παντρευτεί αυτό το μπουμπούκι και να κάνει και ένα δικό του παιδί. Οπότε κάτι δεν πάει καλά».

– Και απ’ ό,τι φαίνεται αυτός ο γάμος είναι η αρχή του τέλους για τον ήρωά σας που βρί σκεται δολοφονημένος.

– «Ο Γιωργίκης με το παρελθόν που έχει, σίγου ρα θα βγάλει κι άλλες σκοτεινές πλευρές που προσπαθεί με το ζόρι να τις κρατήσει μέσα του. Το παρελθόν έρχεται και σε βρίσκει και όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται δεν σημαίνει ότι θα έχει και το ίδιο φινάλε».

Το προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Τα κόκκινα φανάρια: Η νέα σειρά του Alpha με Βασίλη Μπισμπίκη και Κλέλια Ρένεση

Famagusta: Έτσι θα εξελιχθεί η σχέση του Μάικλ με τη μάνα του

Ο παράδεισος των κυριών: Μπαίνει στο τέλος και ανατρέπει όσα ξέραμε