Έμμα Λουίζ Τζόουνς: Τη βλέπουμε στη συχνότητα του BBC ως παρουσιάστρια, αλλά για μας πάντα θα είναι η ρεπόρτερ της Λιντς Γιουνάιτεντ.

Η πανέμορφη Έμμα, ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στο κανάλι της Λιντς. Και μια ομάδα που φέρει το παρατσούκλι «κύκνοι», δεν θα μπορούσε να έχει «ασχημόπαπο» ρεπόρτερ.

Μην παραξηγηθούμε, η Έμμα γνωρίζει καντάρια μπάλα, καθώς έχει παίξει και η ίδια ποδόσφαιρο στο παρελθόν.

Ωστόσο, η δημοσιογραφία την κέρδισε. Και πολύ καλά έκανε, θα πούμε εμείς. Διότι τις ενδιαφέρουσες απόψεις της, οι φαν της μπορούν να της ακούν στα κανάλια του BBC και την εκπομπή που η ίδια παρουσιάζει.

Σημειωτέον ότι η Έμμα ήταν η ρεπόρτερ της Λιντς, τη χρονιά που η τότε ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα επέστρεψε στην Premier League.

Συνδυάζοντας μυαλό και εκπληκτικό παρουσιαστικό, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη φίλη της, Αλίσα Λέμαν, τη σύντροφο του Ντόουγκλας Λουίς ή τη Βαλεντίνα Φραντεγκράντα, τη σύζυγο του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ.

Ξανθιά που προκαλεί σεισμό στο πέρασμά της, η Έμμα Λουίζ Τζόουνς είναι μια πραγματική πριγκίπισσα. Κι επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, πάρτε… έξι χιλιάδες λέξεις.

Φυσικά μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο Instagram της παρουσιάστριας, η οποία είναι από τα ανερχόμενα ονόματα στον ομολογουμένως ανδροκρατούμενο χώρο της δημοσιογραφίας στην Αγγλία.

Έμμα Λουίζ Τζόουνς: