Βαλεντίνα Φραντεγκράντα: Αν αναρωτιέστε τι κάνει ο γνωστής φήμης ποδοσφαιριστής Κέβιν – Πρινς Μπόατενγκ, δεν χρειάζεται. Τα περνάει φίνα!

Μιλάμε για έναν τύπο, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα 14 ομάδων και συνεχίζει και αγωνίζεται. Διόρθωση: Ισχυρίζεται ότι αγωνίζεται ακόμα, καθώς σαν σωστός μισθοφόρος έχει βρει σύλλογο να του τα «μασήσει».

Στα 35 του εξάλλου, δεν έχει και πολλά να προσφέρει σε αθλητικό επίπεδο. Το πιο σημαντικό που συμβαίνει στην ιδιωτική του σφαίρα και το οποίο έχει προκαλέσει θαυμασμό είναι η σύζυγός του.

Για να μην παρεξηγηθούμε, αναφερόμαστε στη γνωστή influencer, Valentina Fradegrada, η οποία εδώ και 3-4 χρόνια κάνει θραύση στα social media.

Με έναν εκρηκτικό λογαριασμό στο Instagram, με δική της σελίδα στο OnlyFans, αλλά και account στο TikTok, όλο και σε κάποιο scroll down θα έχετε πετύχει την εντυπωσιακή Βαλεντίνα.

Μια αιθέρια παρουσία, η οποία ανάγκασε τον Κέβιν – Πρινς Μπόατενγκ να απαρνηθεί τη ζωή του Bachelor και να γίνει σπιτόγατος.

Παντρεύτηκαν πρόσφατα τα παιδιά και εμείς θα τους ευχηθούμε να ζήσουν happily ever after.

Όπως, στον ίδιο δρόμο οδεύει και η Αλίσα Λέμαν με τον Ντόουγκλας Λουίζ.

Κάπως έτσι είναι και η ζωή του Μπόατενγκ, μιας και η Βαλεντίνα τον έστειλε για… απόσυρση νωρίτερα. Διότι εδώ και δύο χρόνια, ο Γερμανογκανέζος, έκανε εκπτώσεις στην καριέρα του.

Από την Μπαρτσελόνα, πήγε στη Φιορεντίνα, από εκεί στη Μόντσα (!) του Μπερλουσκόνι και εδώ και δύο χρόνια στη Χέρτα, χωρίς ενεργή παρουσία στο ρόστερ.

Φυσικά, δεν τον πειράζει αυτό το μίνι πισωγύρισμα.

Επειδή όμως, πολλά είπαμε, ας αφήσουμε τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους:

Βαλεντίνα Φραντεγκράντα: Ένας άγγελος πλασμένος επί γης