Η αγαπημένη παρουσιάστρια του MEGA, Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται ότι αποφάσισε να μη συνεχίσει την πρωινή της εκπομπή και δεν έχει να κάνει με την τηλεθέαση.

Αυτό αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σου Σου τονίζοντας παράλληλα ότι η απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητη.

«Η απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητη, η Ελεονώρα δεν θα βρίσκεται του χρόνου στην καθημερινή, πρωινή ζώνη του Mega. Αυτή γνωρίζω εγώ ότι είναι η απόφασή της και το έχω μάθει από το στενό της περιβάλλον. Δεν θα της αλλάξει κανένας γνώμη. Ο σταθμός έχει ήδη ενημερωθεί.

Μέχρι τις 31 Μαρτίου αναμένεται να γίνει ένα ραντεβού με την διοίκηση του σταθμού, ώστε να τα βάλουν κάτω και να δουν αν θα συνεχιστεί και με ποιο τρόπο η συνεργασία τους. Έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο το λεγόμενο ένα συν ένα που πρέπει να ενεργοποιηθεί και από τις δυο πλευρές για την επόμενη σεζόν.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα οριστεί το ραντεβού με το σταθμό. Ο σταθμός θα πρέπει να της ανακοινώσει αν συμφωνεί με αυτό που η ίδια δεν κρύβει πια ότι θέλει, να επιστρέψει στην βραδινή ζώνη με ένα late night talk show. Δεν αποκλείεται να δούμε και ένα συναινετικό διαζύγιο στο τέλος της σεζόν» είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

 

Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε το ρεπορτάζ