Το σχέδιο του Τζανή στέφεται με επιτυχία στη σειρά Η Μάγισσα. Ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται με αίμα, οι Γερακάρηδες γίνονται κυρίαρχοι κι ο Τζανής ο νέος καπετάνιος της σειριάς του. Ο Μιχαήλ με τον Μάρκο πέφτουν σε ενέδρα και δίνουν μάχη για τη δική τους ζωή. Η Δαμιανή διαπράττει ένα καινούριο έγκλημα, ενώ η Θεοφανώ κρύβεται με το μωρό της, μέσα στον πύργο, για να γλυτώσει απ’ τη μανία της Κυπριανής. Τα πράγματα όμως θα πάρουν μια επικίνδυνη τροπή και η προφητείας της τσιγγάνας, κινδυνεύει να βγει αληθινή…

Η Δαμιανή καταφέρνει να καλύψει το καινούριο της έγκλημα απ’ όλους, όχι όμως κι απ’ την Ρηνιώ που θα υποψιαστεί την ενοχή της. Ο Μάρκος με τον Μιχαήλ συγκλονίζονται απ’ τη νέα τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια τους, αλλά είναι ανήμποροι πλέον ν’ αντιδράσουν.

Ο Αντρέι ζητάει τη συνδρομή του Δραγουμάνου για ν’ αντιμετωπίσει τους Γερακάρηδες, ενώ ο Μισέλ με τη Σκεύω και τα παιδιά της ετοιμάζονται να το σκάσουν. Ο Τζανής με τους Γερακάρηδες εντοπίζουν τη Θεοφανώ και το μωρό, που βρίσκονται μεταξύ ζωής και θανάτου. Η Κυπριανή προσπαθεί να τους πείσει να τους βγάλουν απ’ τη μέση, η Θεοφανώ όμως χαράσσει τον δικό της δρόμο και η ώρα της κρίσης φτάνει για όλους!

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 12/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Τα ερωτήματα στη Ferrari και του Bearman στη Τζέντα

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης σε πανικό-Αυτός τον οδηγεί στην καταστροφή!