Τριγμοί φαίνονται να υπάρχουν στη σχέση ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA στον οποίο εργάζεται τις τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν κάτι που σχολιάστηκε όχι μόνο από άλλες τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και από τους ίδιους τους συνεργάτες της!

Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» τις τελευταίες ημέρες δεν ξεκινάει ακριβώς στις 8:00 αφού η εκπομπή που προβάλλεται πριν από αυτή, δηλαδή η «Κοινωνία Ώρα Mega» αργεί να ολοκληρωθεί κάποια λεπτά.

Το γεγονός δεν είναι κάτι που μπορεί να… κρυφτεί αφού τόσο χθες (5/2) όσο και σήμερα (6/2) η καθυστέρηση της εκπομπής ήταν πάνω από δέκα λεπτά.Μάλιστα, στην εκπομπή της Δευτέρας (5/2), ο Τάκης Χατζής, ο οποίος έχει αναλάβει να παρουσιάσει την επικαιρότητα, «πέταξε» μια σπόντα για την έναρξη της εκπομπής, η οποία για ακόμη μια φορά δεν ήταν 8:00 ακριβώς.

«Καλημέρα, σιγά σιγά θα πάμε να βγαίνουμε 8:00; Δεν μιλάς; Κάνε το κορόιδο» σχολίασε με νόημα ο δημοσιογράφος.

«Έλα μωρέ τώρα. Ποτέ…»

Η εν λόγω εκπομπή δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα προγραμματισμού αφού είχε αλλάξει ώρα προβολής την περίοδο των εκλογών, ξανάλλαξε ώρα ενώ η σεζόν είχε ξεκινήσει και πήγε από τις 7:40 στις 8:00 και τις τελευταίες μέρες η μείωση… καλά κρατεί!

Τα όσα συμβαίνουν σχολίασε με εκνευρισμό ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος όταν κάμερες που υπήρχαν έξω, τον ρώτησαν τι έχει συμβεί:

 

«Το κανάλι τι έχει πει; Εσείς γιατί ασχολείστε με την ώρα του “Κοινωνία Ώρα Mega”; Εμένα μου λένε θα κλείσεις τότε, κλείνω τότε» απάντησε ενώ η Ανθή Βούλγαρη κινήθηκε στο ίδιο κλίμα λέγοντας:

«Εμείς μπαίνουμε στην εκπομπή, παίρνουμε ένα χαρτάκι που λέει τη ροή και λέει τι ώρα θα τελειώσουμε και κάνουμε ό,τι μας λέει το χαρτάκι. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, πάρτε τους αρμόδιους. Εμείς δεν είμαστε οι αρμόδιοι».

Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε το ρεπορτάζ που παρουσίασε η Φαίη Σκορδά