Η παρουσιάστρια του OPEN και της εκπομπής, Πρωινό Σου Σου, Ελένη Τσολάκη αποχαιρέτησε για καλοκαίρι τους τηλεθεατές της και ευχαρίστησε τον Νίκο Κοκλώνη που όπως είπε την πίστεψε, τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές που τη στήριξαν σε μία δύσκολη σεζόν όπως ανέφερε.

«Όσο και να μην το περιμένεις γίνεται ένα τέλος μιας σεζόν, μιας δουλειάς και μπορεί να φαίνεται απ΄έξω ότι είναι ένας κύκλος που κλείνει. Το συναίσθημα είναι τόσο έντονο βλέποντας μια χρονιά μαζεμένη σε ένα βίντεο θυμάσαι μόνο τα καλά. τα μαθήματα που έχω αφήσει και έχω πάρει μαθήματα».

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά, που χρειάστηκε να βρούμε αποθέματα υπομονής και κουράγιου για να συνεχίσουμε… Είμαι υπερήφανη και καμαρώνω για αυτή την ομάδα και αυτή τη χρονιά» είπε αρχικά.

«Αν γύριζα πίσω τον χρόνο δεν θα άλλαζα τίποτα, γέμισα εμπειρίες, εικόνες και αυτό δεν το αλλάζω, είναι το μεγαλύτερο δώρο που μου έχετε κάνει. Θα τα κρατήσω στην ψυχή μου και έτσι θα προχωράμε κρατώντας μόνο τα θετικά και χέρι με χέρι θα πάμε για την επόμενη ημέρα».

«Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά τον Νίκο Κοκλώνη, τον άνθρωπό μας, που οραματίστηκε και έφτιαξε αυτή την ομάδα και στο μυαλό του γίναμε όλοι ένα, όπως και το Open που μας φιλοξένησε. Μέσα στην επόμενη χρονιά κλείνω την τέταρτη μου σεζόν στον σταθμό. Αυτός ο σταθμός έχει ανθρώπους πίσω από τις κάμερες που είναι καταπληκτικοί σαν άνθρωποι και μετά σαν επαγγελματίες» ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Ελένη Τσολάκη: Δείτε το βίντεο