Ο θάνατος του Μαθιού Σταματάκη στη σειρά του ALPHA, Σασμός, άλλαξε συθέμελα τις ισορροπίες στην Άνω Ποριά, αλλά την ίδια στιγμή έφερε και τον πολυπόθητο σασμό μεταξύ των ηρώων που ταλαιπωρήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια.

Τρία χρόνια μετά λοιπόν, οι ήρωες έχουν δυναμώσει, αλλά ο χρόνος και οι απουσίες έχουν γράψει πάνω τους. Αστέρης και Αργυρώ ετοιμάζονται για τον γάμο τους, όμως τα πράγματα δεν κυλούν όπως τα περίμεναν αφού εκείνη νιώθει μια έντονη αδιαθεσία που δεν της επιτρέπει να σταθεί καν στα πόδια της. Ολοι θορυβούνται και πρώτος από όλους ο Αστέρης που περιμένει με κομμένη την ανάσα τον Δημήτρη να εξετάσει τη γυναίκα του. Όταν όμως του ανακοινώσει πως θα γίνει πατέρας ξανά, όλα αλλάζουν στην έκφρασή του και στην έκφραση της οικογένειάς του, που θεωρεί γούρι το να μάθουν για την εγκυμοσύνη λίγο πριν ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Απαστράπτοντες κουμπάροι δίπλα τους, στη μεγαλύτερη χαρά της ζωής τους, η Στέλλα και ο Τόλης, η γυναίκα του οποίου, Λεμονιά, είναι ετοιμόγεννη. Ολοι θα συγκινηθούν με τους νεόνυμφους, κυρίως όμως οι δικοί τους πιο αγαπημένοι άνθρωποι, Μαθιός, Νικηφόρος, Βασίλης και Μάρκος, που θα είναι επίσης παρόντες» και θα παρακολουθούν διακριτικά το μυστήριο. «Η ένωση ενός Σταματάκη με μια Βρουλάκαινα έφερε αισίως την ένωση των δύο οικογενειών, που τόσανα χρόνια ήσανε σε βεντέτα. Ο σασμός υπεγράφη και η ειρήνη είναι γεγονός. Κι εδά να κάνουμε ενός λεπτού σιγή σε εκείνους που έφυγαν από κοντά μας, πολεμώντας μια μάχη άδικη», λέει ο παπάς. Ο Γιάννης Κότσιρας ξεκινάει το γλέντι με το αγαπημένο τραγούδι του ζευγαριού και οι Μαθιός, Βασίλης, Νικηφόρος και Μάρκος αποχωρούν από το γλέντι με ένα μακάριο χαμόγελο στα χείλη.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης εξομολογείται τα αισθήματα του στη Βασιλική!

F1 Ισπανικού GP : Ο Fernando Alonso είπε στην Aston Martin: «Δούλεψε πιο σκληρά, μίλα λιγότερο»

Το Προξενιό της Ιουλίας: Έτσι πεθαίνει το μωρό της Ιουλίας