Η παρουσιάστρια του OPEN, και της εκπομπής, Πρωινό Σου Σου, Ελένη Τσολάκη, κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για το ρεπορτάζ του πεζοδρομίου, αλλά και για το συμβόλαιό της με το OPEN που λήγει φέτος.

«Λήγει φέτος το συμβόλαιό μου. Δεν έχω κάνει ακόμα καμία συζήτηση. Πρώτα ο θεούλης να περάσει ο Μάρτης και μετά σιγά σιγά θα τα δρομολογήσουμε όλα» είπε.

«Κατάλαβα πως το είπε η Ιωάννα. Δεν έχει ούτε δεύτερη σκέψη, ούτε κρύβει κάτι από πίσω του αυτό που εξέφρασε. Απλά εγώ θεωρώ και ήθελα να μιλήσω για όλους τους ανθρώπους αυτής της δουλειάς, που ξέρω ότι κάνουν αυτήν τη δουλειά, ότι είναι και παράσημο. Καλώς ή κακώς μας έχει μάθει πολλά και έχει τα κακά του, έχει και μερικά καλά που είναι η εμπειρία και η ωριμότητα μέσα στα χρόνια».

Η Ιωάννα Μαλέσκου προέβη σε νέες δηλώσεις σχετικά με την επαγγελματική της πορεία και μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Δεν σημαίνει ότι κάποιος για να γίνει παρουσιαστής σώνει και ντε θα πρέπει να έχει ξεκινήσει από δημοσιογραφία. Άκουσα να λένε ότι έχω κάνει «πεζοδρόμιο», που δεν μου αρέσει σαν όρος να σας πω. Εννοούν μάλλον το κομμάτι του ρεπορτάζ, όλο αυτό το τρέξιμο».

Την άποψη αυτή φαίνεται πως δεν ενστερνίζεται η Ελένη Τσολάκη η οποία μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Σουσού», τόνισε πως: «Με μπέρδεψε λίγο η Ιωάννα και θα πω γιατί… Αυτό αισθάνθηκα και εγώ ότι δεν είδε τις δηλώσεις που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ελένη Τσολάκη: Δείτε το ρεπορτάζ