Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κλείσει βαριά πίσω της την πόρτα του MEGA μιας και δε δέχτηκε περικοπές ή αλλαγές στο συμβόλαιό της. Η ίδια είναι σίγουρο ότι έχει δεχτεί προτάσεις, αν και όλοι απορούν γιατί, ακόμα και τώρα, μετά από 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση.

Άλλωστε τα ποσοστά τηλεθέασης που καταφέρνει τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση δεν τα λες και… ιδανικά μιας και ποτέ δεν ικανοποιούσαν τα μονοψήφια. Επιπλέον, το εμπορικό κομμάτι είναι μεν ένα θέμα αλλά η κότα με τα χρυσά αυγά, δεν κάνει μόνο ένα.

Μάλλον αυτό θα σκέφτηκε και η έμπειρη κυρία της τηλεόρασης Λόλα Νταϊφά η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα, στον ΣΚΑΪ.
«Κανένας δεν είναι αναντικατάστατος στην τηλεόραση. Φαντάζομαι πως η Ελένη Μενεγάκη, επειδή δεν κάνει τίποτα χωρίς να το σκεφτεί και είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα, ωφελημένη θα βγει από όλη αυτή την ιστορία. Δηλαδή δεν το κάνει από απελπισία. Το κάνει επειδή το σκέφτηκε, το μελέτησε και κάτι άλλο θα γίνει γι’ αυτήν. Δεν έχει πρόβλημα να μείνει ξανά εκτός τηλεόρασης. Δηλαδή τι θα χάσει αν δεν είναι στην τηλεόραση; Κι αν κάτσει και άλλον έναν χρόνο, τι θα κάνει; Θα της πάμε το φαϊ με το ταπεράκι;».

«Θα μου άρεσε να έκανε ένα τηλεπαιχνίδι. Στην αρχή δεν είχε προβλέψει το μέγεθος της καριέρας της. Ήξερες ότι είναι μια ωραία κοπέλα, είχε ένα μεγάλο προϊόν ότι άκουγε και στην πορεία φάνηκε το πόσο έξυπνη είναι. Πόσο καλός ατζέντης ήταν για τον εαυτό της».

 

Ελένη Μενεγάκη: Τι είπε η Λόλα Νταϊφά