Μπορεί ο σύνδεσμος που χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη συζήτησή του με την Ελένη Μενεγάκη να ήταν… χρονικοϋποθετικός, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν η παρουσιάστρια του MEGA, κάτι ήθελε να πει!

Ο παρουσιαστής όπως είδαμε στο ρεπορτάζ της εκπομπής του Star, Breakfast@star, φάνηκε να είναι προ εκπλήξεως όταν η Ελένη, κι ενώ ακουγόταν το τραγούδι του Αντύπα , «Ζηλεύω πολύ», εκείνη είπε ότι και η ίδια έτσι θα ζηλεύει όταν της πει ότι φεύγει για άλλη αγκαλιά!

Μάλιστα, ομολόγησε ότι είναι πολύ ζηλιάρα η ίδια ενώ λίγο αργότερα του είπε ότι επειδή γνωρίζει ότι δεν τη θέλει δίπλα του, φεύγει σιγά σιγά με εκείνον να λέει ότι όντως νιώθει λίγο άβολα!

Πάντως πριν λίγο καιρό, έξαλλος φάνηκε να είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Το πρωινό, όταν ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει… γκάλοπ για τα μπλοκ που έχει κάνει ο παρουσιαστής.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο παρουσιαστής του MEGA και ραδιοφωνικός παραγωγός του MyRadio απάντησε σκληρά αλλά και αληθινά στην ομάδα του Πρωινού.

«Την Βουλγαράκη δεν την μετράμε, γιατί την Βουλγαράκη την έχω μπλοκ πριν γίνει το Instagram. Είναι για άλλους λόγους, για άλλο φάουλ, όταν ακόμα μπουσούλαγε ο Φώτης (σ.σ Φώτης Ιωαννίδης, σύντροφος Ελένης Βουλγαράκη)», είπε αρχικά.

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας, αν και δεν έχω κανέναν λόγο να απολογηθώ, δύο είχα μπλοκάρει και μετά από αυτό το σκετσάκι μακάρι να υπήρξε μπλοκ στο μπλοκ να τους διπλό… μπλοκάρω, δύο συγκεκριμένους που ξέρουν πάρα πολύ καλά γιατί τους έχω μπλοκάρει.

Μάλιστα ο ένας να μην αναρωτιέται, έχει προσβάλει συνεργάτιδά μου στον αέρα. Οπότε μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Ξέρεις φιλαράκο ποιος είσαι… Η Ελένη ξέρει και πολύ αξιοπρεπώς το αντιμετώπισε στον αέρα και την ευχαριστώ πολύ, γιατί αφορά εμένα και εκείνη», τόνισε ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη.

 

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε πώς την… έκανε από τον Ουγγαρέζο