Αν και το τελευταίο που πρέπει να μας απασχολεί πια είναι αν η Μπέττυ Μαγγίρα παραμένει στο Open, οφείλουμε να πούμε ό,τι ξέρουμε για το μέλλον της παρουσιάστριας. Επιπλέον, ούτε και το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη ασχολείται, προς το παρόν τουλάχιστον, με τις επόμενες μεταγραφές αλλά και απομακρύνσεις.

Ωστόσο το μέλλον των παρουσιαστών ξεκινά να συζητιέται δειλά δειλά προκειμένου να αρχίσουν οι ζυμώσεις για το τι θα γίνει του χρόνου. Είναι βέβαια αλήθεια, και αυτό το αναγνωρίζουν και οι ιθύνοντες του σταθμού, ότι η πρωινή ζώνη, μετά την απομάκρυνση της Καινούργιου δε λέει και πολλά πράγματα. Μπορεί η Μπέττυ Μαγγίρα να έκανε ότι μπόρεσε αλλά όσο και να παλέψει ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και δοκιμασμένος.

Οι επόμενοι μήνες είναι κρίσιμοι επίσης για τον Γιάννη Λάτσιο  αφού το πρώτο τρίμηνο της νέας σεζόν θα κριθούν πολλά. Άλλωστε η Πρωτοχρονιά του 2023 θα σηματοδοτήσει και την αρχή των καρπών που ίσως απολαύσουν αφού θα γίνει και ο πρώτος απολογισμός.

Ωστόσο φέτος τόσο η Μπέττυ Μαγγίρα όσο και η Ελένη Τσολάκη ήταν ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν την έκπληξη. Η Ελένη Τσολάκη εκτός απροόπτου θα συνεχίσει σύμφωνα με το ρεπορτάζ και την επόμενη σεζόν με ένα γενικότερο λίφτινγκ στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου.
Για την Μπέττυ Μαγγίρα οι πληροφορίες θέλουν την παρουσιάστρια να κάνει ραντεβού για το τηλεοπτικό της μέλλον μετά το Πάσχα.

Στον ψυχαγωγικό τομέα «πράσινο φως» έχουν πάρει η εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους «Ένα τραγούδι ακόμα» και το After Dark του Θέμη Γεωργαντά.
Όσο για την Αννίτα Πάνια, η παρουσιάστρια του «Ανοιχτά» θα συνεχίσει κανονικά και να συζητά και για ένα ακόμη concept.