Ο Δημήτρης Σταρόβας επέστρεψε σπίτι του γερός, δυνατός και νικητής μετά τη σύντομη ευτυχώς ταλαιπωρία που πέρασε με την υγεία του μιας και χρειάστηκε να νοσηλευθεί εξαιτίας εγκεφαλικού.

Τώρα όμως είναι πλέον καλά και βλέπει τη ζωή με άλλο… μάτι!

Ο φίλος του Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, μίλησε στην εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη!» και έδωσε αρκετές πληροφορίες για τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

«Να πω ότι ο Δημήτρης είναι σε πολύ καλή κατάσταση, και το κέφι του έχει και μια χαρά, απλά δεν πρέπει να κουράζεται όπως έχουν πει και οι γιατροί, οπότε καλό είναι να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί, να ανακτήσει τις δυνάμεις του και όταν μπορέσει θα μας τα πει όλα ο ίδιος. Δεν μπορώ να πω ότι δεν πρόσεχε ο Δημήτρης, πρόσεχε, αλλά ήταν με τις μέρες του. Άλλες μέρες πρόσεχε πολύ, άλλες όχι. Εγώ εκεί να σταθώ ότι είναι καλά ο Δημήτρης, είμαστε πολύ χαρούμενοι που βγήκε νικητής από όλο αυτό και περιμένουμε να επανέλθει σε όλη τη φυσιολογική πορεία του. Από ό, τι γνωρίζω κάνει λογοθεραπείες».

Επίσης, πρόσθεσε: «Όταν βρεθήκαμε μιλήσαμε, απλά δεν ήθελα να τον κουράζω, πάνε και μέρες γιατί μετά οι γιατροί μάς είπαν καλύτερα να μη συγκινείται, να μη συναντά πολύ κόσμο. Του φαίνεται σαν ψέμα όλο αυτό. Είναι αισιόδοξος και κάναμε και πολλή πλάκα και χιούμορ και κάναμε και ασκήσεις μουσικές και ανταποκρίθηκε φοβερά».

Σχετικά με την Άννα Σταθάκη, τη σύντροφο του καλλιτέχνη, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος σημείωσε: «Η Άννα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και είναι πολύ τυχερός ο Δημήτρης που την έχει και στάθηκε σε όλο αυτό και χρειάζεται ξεκούραση και η Άννα πολλή. Θέλω λίγο να ηρεμήσουν οι άνθρωποι γιατί ήταν τόσο καιρό μέσα. Έχω υποσχεθεί, έχουμε μιλήσει με τον Δημήτρη ότι όταν είναι καλύτερα, πάρει λίγο τις δυνάμεις του, να πάμε να παίξουμε κιθάρα μαζί».

 

Δημήτρης Σταρόβας: Δείτε το ρεπορτάζ