Ο Δημήτρης Παπανώτας είναι γνωστό τοις πάσι, ότι αρέσκεται στο να λέει τα πράγματα με το όνομά τους, ενίοτε με υπερβολή αλλά όχι με δόση κακίας. Ή τουλάχιστον αυτό αφήνει να εννοηθεί.

Όπως φαίνεται όμως, ο τρόπος του βρίσκει συμμάχους μιας και εδώ και χρόνια βρίσκεται στο πλάι της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Happy Day στον ALPHA. Χωρίς να υπολογίζει ιδιαίτερα πρόσωπα και εξουσίες, δε διστάζει να σχολιάζει με τρόπο που ενοχλεί.

Τελευταίο του «θύμα» η Νόνη Δούνια. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην υποψήφια ευρωβουλευτή λέγοντας με το γνωστό ύφος:

«Καλή επιτυχία στην Ευρωβουλή, να μάθει σε όλους μόντελιγκ εκεί. Τι θα τους μάθει; Οικονομικά; Πρέπει να έχεις μία γνώση για να εκπροσωπήσεις – και δεν είναι μόνο η κα Δούνια -… Ο άλλος είναι αθλητής…» με τη ρεπόρτερ Βασιλική Μπασιούρη να του λέει πως υπάρχουν και μορφωμένοι αθλητές και μορφωμένα μοντέλα.

«Οι συγκεκριμένοι είναι;» αναρωτήθηκε ο ίδιος.

Η Δανάη Μπάρκα φρόντισε να αναλάβει την «υπεράσπιση» της κ. Δούνια λέγοντας μέσα από την εκπομπή της στο MEGA:

«Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Δημήτρης Παπανώτας το φτάνει πάντα τόσο οριακά. Ρε παιδί μου, εντάξει να λες την άποψή σου, που μπορεί να χτυπάει κάποιες φορές κάπως αλλά αυτή τη φορά νομίζω ότι αγγίζει όρια ο Δημήτρης», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

«Επειδή είναι ένας άνθρωπος που έχει τρομερή εμπειρία, θεωρώ πως θα μπορούσε να τροχίσει λίγο τις γωνίες του. Δεν είπαμε ότι θα ευνουχίσουμε εμείς τον Δημήτρη Παπανώτα αλλά καλό είναι να τροχίζεις λίγο τις γωνίες σου, δεν ξέρεις ο άλλος πώς θα το πάρει το σχόλιό σου», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος στο σχόλιό του.

«Δεν θεωρώ ότι η Νόνη αυτή τη στιγμή χρήζει υπεράσπισης. Με ένα απλό Google search και βλέποντας γιατί έχει αναπαραχθεί ο καθένας, τι έχει μοιραστεί και τι πρεσβεύει είναι πάρα πολύ χρήσιμο, γιατί ξεχνάμε να το κάνουμε», παρατήρησε η Δανάη Μπάρκα από την πλευρά της.

«Αυτό που λέει για τη Νόνη για το μόντελινγκ την αδικεί πάρα πολύ, γιατί η Νόνη έχει αποδείξει τόσα χρόνια πως το μόντελινγκ ήταν μια πλευρά της ζωής της και όλα αυτά τα χρόνια κάτι έχει κάνει. Για τα δεδομένα του ελληνικού μόντελινγκ υπήρξε φοβερά συνδικαλίστρια. Διεκδίκησε και απαίτησε καλές συνθήκες εργασίας», τόνισε ο Άρης Καβατζίκης.

«Η Νόνη αυτή τη στιγμή μπορεί να μάθει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα και σε κάθε γαλαξία την ενσυναίσθηση, την αλληλεγγύη, την ευγένεια, τον σεβασμό, τη δυναμική μιας γυναίκας και άλλα σπουδαία πράγματα που είναι απαραίτητα για όλο τον κόσμο και τα ξεχνάμε όπως βλέπουμε», συμπλήρωσε η Δανάη.

«Και σε ένα πιο λαϊκό και παρεΐστικο σχόλιο: είδαμε και τους διαβασμένους τι έχουν καταφέρει τόσα χρόνια. Μη φτάσουμε στο άλλο άκρο. Είδαμε και τους ανθρώπους που έχουν ψηφιστεί, που δεν έχουν δουλέψει ποτέ, είδαμε τι εγκλήματα συμβαίνουν. Καλό θα είναι όταν κάνουμε ένα σχόλιο, να σκεφτόμαστε σαν να το λέγαμε σε έναν δικό μας άνθρωπο», είπε η παρουσιάστρια.

Να θυμίσουμε ότι η Νόνη Δούνια είναι στο πλευρό του Κώστα Τσουρού στην εκπομπή του MEGA, το σαββατοκύριακο με τίτλο «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Δημήτρης Παπανώτας: Όσα είπε για τη Νόνη Δούνια