Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να κάνει (κι αυτός) ένα σχόλιο για τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της χτες (23/5) για τη Φαίη Σκορδά.

“Για μένα ό,τι έχει ακουστεί μέχρι σήμερα δεν ισχύει. Ειλικρινά. Προχθές άκουσα ότι θα είμαι συμπαρουσιαστής της Δανάης. Χθες το καινούργιο που άκουσα είναι ότι θα είμαι στο 10:00-12:00 με τη Φαίη στον ΑΝΤ1. Ήμουν 8 χρόνια στον ΑΝΤ1 και δεν με έκαναν τίποτα και θα ξαναγυρίσω πάνελ εκεί; Όχι” είπε αρχικά ο πανελίστας.

“Με ρωτούσαν ποια είναι η άποψή σου για το Καινούργιου-Σκορδά. Η Φαίη δεν είπε κάτι τρομερό, δεν έβρισε κανέναν. Το χειρότερο που μπορώ να το χαρακτηρίσω είναι “ειρωνικό παράπονο”. Η Καινούργιου ως γνωστόν ανοίγει το στόμα της και χάνει τον έλεγχο. Την ενημέρωσαν για αυτό και απάντησε με πολλαπλάσιο θυμό, που στην τελική δεν μίλησε και για αυτήν. Η Καινούργιου φαίνεται ότι δεν χωνεύει περισσότερο τη Φαίη παρά τη Δανάη, που έγινε και όλο αυτό το σκηνικό με τον πρώην. Η αλήθεια είναι ότι το ρεπορτάζ που προβάλλουν στην Κατερίνα δεν το προβάλλουν με καλοσύνη. Ο τρόπος είναι λίγο για να “καεί”. Λένε ας πούμε για το MEGA “δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται εφόσον είναι ακόμα στον αέρα η Δανάη”. Και ταυτόχρονα λένε “όχι, δεν θα πάει στο MEGA αλλά στον ΑΝΤ1″. Έχει μία εριστικότητα το ρεπορτάζ, δεν έχει ύφος πληροφορίας” πρόσθεσε.

 

«Βριζόμασταν χυδαία»

Την περασμένη χρονιά μιλώντας σε τηλεοπτικές κάμερες, ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός είχε δηλώσει ότι εκείνος με την Καινούργιου, βρίζονταν χυδαία.

«Κοίταξε να δεις, εμείς με την Κατερίνα Καινούργιου δεν το κρύβω πως βριζόμασταν χυδαία. Θεωρώ ότι πια είμαστε σε μια ηλικία και εγώ και η Κατερίνα που δεν θα γίνουμε ποτέ κολλητοί ξανά. Της το είπα κιόλας και το ξέρει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Να σταματήσουμε όμως σαν παιδιά να φαγωνόμαστε για βλακείες νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Δείχνει και μια ωριμότητα. Και με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα έτσι έγινε» συμπλήρωσε στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Κατερίνα Καινούργιου