Ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκε σήμερα (1/7) καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA Happy Day λίγες μόλις μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα με τον ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για το όμορφο ταξίδι που που μοιράστηκαν φέτος και ο ηθοποιός, κλήθηκε να σχολιάσει τι έχει συμβεί μέχρι τώρα.

«Όταν ξεκινάς κάπου, θέλεις να παραμείνεις καιρό, να χτίσεις κάτι. Ήταν μια ζώνη ανενεργή για χρόνια στον ΑΝΤ1, οπότε κι εμείς νιώσαμε ότι πάμε να χτίσουμε κάτι, να φτιάξουμε μια ζώνη που θα μείνει για πάρα πολλά χρόνια. Δεν έτυχε με τη δική μας ομάδα, δεν πειράζει, ελπίζω να παραμείνει αυτή η ζώνη ενεργή και να έρθουν κάποιοι άλλοι που θα συνεχίσουν αυτό το πρόγραμμα», είπε αρχικά ο ηθοποιός ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Σίγουρα στεναχωριόμαστε, δεν είμαστε από πέτρα. Κάναμε αυτό που θέλαμε, έτσι όπως ξεκινήσαμε, έτσι καταλήξαμε. Επενδύσαμε ο ένας στον άλλον προσωπικά. Είχαμε βάλει κάποιους στόχους, τους πετύχαμε. Αλλά προφανώς ο προγραμματισμός, γιατί πέρα από τον κύριο Λεβέντη που ανέφερες, ήρθαν κι άλλοι άνθρωποι στο κανάλι, οπότε άλλαξε λίγο η σύσταση, αλλά και οι προθέσεις του καναλιού.

Κι αυτό είναι απόλυτα σεβαστό. Στο καινούργιο πρόγραμμα που θέλει να χτίσει το κανάλι, θέλει να βάλει και την ενημέρωση. Οπότε, αυτή η συγκεκριμένη ομάδα δεν επιθυμεί την ενημέρωση με τον τρόπο που τον έχουμε δει και γίνεται σε άλλες εκπομπές, δεν μπορούμε να τον διαχειριστούμε τόσο καλά…».

 

Δημήτρης Μακαλιάς: Δείτε το απόσπασμα