Η Δέσποινα Καμπούρη, παραχώρησε μία συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη και αποκάλυψε το λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή “Πάμε Δανάη” του Mega.

«Δεν είμαι ατρόμητη και εγώ φοβάμαι. Όταν το αποφάσισα δεν είχα κλείσει το επόμενο βήμα. Ακόμα αυτήν τη στιγμή που σου μιλάω δεν έχω κλείσει δουλειά. Μέχρι αυτήν τη στιγμή που μιλάμε δεν έχω κλείσει κάτι. Το σκέφτηκα και το αποφάσισα. Σου έχει τύχει να βρεθείς σε ένα περιβάλλον επαγγελματικό που να νιώθεις πολύ όμορφα με τους συνεργάτες σου, να υπάρχει αγάπη και εκτίμηση αλλά να νιώθεις ότι εσύ δεν έχεις κάτι άλλο να δώσεις; Αυτό συνέβη σε μένα. Με τον ίδιο τρόπο που το λέω τώρα, με τον ίδιο τρόπο το είπα στην εκπομπή. Ένιωσα ότι αν συνέχιζα, θα ήμουν βαρίδι για την εκπομπή, ότι δεν θα βοηθούσα την εκπομπή να πάει ένα βήμα παρακάτω. Δεν το λέω αλτρουιστικά, το ορκίζομαι, το κάνω και για τον εαυτό μου» δήλωσε.

Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε τα όσα είπε και τόνισε: «Σε ακούω και προσπαθώ να σκεφτώ αν το έχω ξανακούσει αυτό την τελευταία δεκαετία, νομίζω πως όχι. Μπορεί όλοι μας κατά καιρούς να σκεφτόμαστε διάφορα πράγματα, δεν σημαίνει ότι τα εκφράζουμε. Μπορεί και άλλοι να έχουν σκεφτεί «πιστεύω ότι δεν έχω κάτι άλλο να δώσω». Πιστεύω ότι κι άλλο το έχουν σκεφτεί αλλά δεν το έχουν εκφράσει».

 

Δέσποινα Καμπούρη: Δείτε το απόσπασμα