Συνέντευξη παραχώρησε η Δανάη Μπάρκα λέγοντας αρκετά και ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με την επαγγελματική και προσωπική της ζωή και πως διαχειρίζεται διάφορες καταστάσεις.

Η παρουσιάστρια του Mega μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα επικριτικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς στα Social Media και κάτω από φωτογραφίες της οποίες δημοσιεύει.

Η λύση όπως λέει είναι μία και είναι το «μπλοκ» σε ανθρώπους που την κάνουν να νιώθει άσχημα με τα λεγόμενά τους.

«Είμαι πολύ ευαίσθητη, άνθρωπος είμαι. Αν βγάλω το όνομα του Τάδε Ταδόπουλου και πω «μπείτε κάτω από τη φωτογραφία του και γράψτε κάτι κακό», κανείς δεν θα το αντέξει. Κανένας άνθρωπος δεν έχει γεννηθεί για να αντέχει την κακία και το μίσος. Όλοι μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό. Το συνηθίζουμε. Δεν είναι ευχάριστο για κανέναν να διαβάζει σχόλια «πως είσαι έτσι;» και «φύγε από τη ζωή μας»».

Όπως εξήγησε τα σβήνει και στη συνέχεια μπλοκάρει τους χρήστες, χωρίς να κρυφτεί πίσω από το «δάχτυλό» του. «Σβήνω και μπλοκάρω. Γιατί το προφίλ μου είναι δικό μου. Είναι μια κοινότητα ανθρώπων που έχει φτιαχτεί με αγάπη και διάθεση επικοινωνίας και από τη στιγμή που έχω την επιλογή να διώχνω κάτι τοξικό, θα το κάνω», ξεκαθαρίζει σχετικά μεταξύ άλλων.