Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Όπως έκανε γνωστό η παρουσιάστρια του MEGA, Πάμε Δανάη,  Δανάη Μπάρκα, ο ηθοποιός υπέστη έμφραγμα το βράδυ της Τετάρτης (20.3) και νοσηλεύεται στη μονάδα εμφραγμάτων του νοσοκομείου «Γεννηματάς». Η παρουσιάστρια δήλωσε ότι ο ηθοποιός βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Όταν ένιωσε αδιαθεσία βρισκόταν με τη Βίκυ Σταυροπούλου, που τον μετέφερε εγκαίρως στο νοσοκομείο.

«Ο μόνος λόγος που λέω τώρα τι έχει συμβεί είναι επειδή τα τηλέφωνα είναι πάρα πολλά, έγινε και γνωστό. Εγώ τον είδα, κάναμε τις αγκαλιές μας, αυτές τις αγκαλιές που τα γιατρεύουν όλα , ακόμα και τα δύσκολα περιστατικά που φυσικά χρειάζονται γιατρούς. Γιάτρεψε εκείνος εμένα και εγώ όσο μπόρεσα αυτόν. Είναι στο νοσοκομείο ‘Γεννηματάς’, εκτός κινδύνου, σε μια ειδική μονάδα θεραπείας που παρακολουθείται», συμπλήρωσε.

Ήταν κάτι που συνέβη εντελώς ξαφνικά
«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, και ο ίδιος θα σας ευχαριστήσει όταν δει τα μηνύματα, για την αγάπη αυτήν. Ήταν κάτι που συνέβη εντελώς ξαφνικά, που όμως ευτυχώς δεν ήταν μόνος του, ήταν με τη μαμά μου, οπότε αντιλήφθηκαν αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά, εντελώς τυχαία. Τέλος καλό όλα καλά, βρέθηκε στο νοσοκομείο, έγιναν όλα πολύ γρήγορα και εχθές που μπόρεσα να τον δω για λίγα λεπτά ήταν δυνατός και ήρεμος».

Οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» όπου πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός δεν θα πραγματοποιηθούν μέχρι τέλος Μαρτίου, όπως ανακοινώθηκε ήδη από εχθές. «Σας ανακοινώνουμε πως δυστυχώς οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» δεν θα πραγματοποιηθούν έως το τέλος του Μαρτίου λόγω αιφνίδιας ασθένειας συντελεστή. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για την επανέναρξη των παραστάσεων. Απολογούμαστε για την αναστάτωση. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση» αναφέρει η ανακοίνωση.

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Δείτε όσα είπε η Δανάη Μπάρκα