«Τρώγοντας έρχεται η όρεξη» λέει και ο θυμόσοφος λαός και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απ’ ότι φαίνεται κινείται σε… παρόμοιο πλαίσιο.

Η σειρά του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη με τίτλο «Maestro» κατάφερε να… μαγνητίσει το τηλεοπτικό κοινό, γράφοντας μάλιστα ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που είναι διαθέσιμη στην πασίγνωστη συνδρομητική υπηρεσία Netflix.

Τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν θα ξεκινήσουν γύρω στον Απρίλιο και οι εικόνες που αγαπήσαμε από τους Παξούς θα συνεχίσουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, μαζί και με την Αθήνα.

Όσο για το φινάλε της ιστορίας, το καλό θα κερδίσει, ακόμα και αν αργήσει, αφού ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τείνει πάντα προς την ισορροπία ως άνθρωπος και αυτό κάνει και στις δουλειές του.

Από ‘κει και πέρα, από το τέλος του «Maestro» θα ξεκινήσει ο κύκλος της νέας συνεργασίας του με το Netflix. Η συνδρομητική πλατφόρμα έχει προτείνει στο δημιουργό τη δημιουργία μιας αγγλόφωνης σειράς με ξένους ηθοποιούς η οποία ωστόσο ενδέχεται να έχει και γυρίσματα στην Ελλάδα.

Όλες οι ειδήσεις

Δημήτρης Οικονόμου: Τέλος οι φήμες – Η αλήθεια για το αν θα κατεβεί υποψήφιος

Η Γη της Ελιάς: Σοκ για τον Μάνο-Τον σκοτώνουν οι απαγωγείς;