Η Κατερίνα Καινούργιου τις τελευταίες μέρες είναι φορτισμένη μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη σχέση που φέρονται να έχουν η Δανάη Μπάρκα και ο πρώην σύντροφος της παρουσιάστριας του ALPHA, Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Στη σημερινή εκπομπή η παρουσιάστρια οδηγήθηκε σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Είπε και κάτι ο Λάκης Λαζόπουλος που δεν μου άρεσε αλλά τέλος πάντων, δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, γιατί δεν έχω μιλήσει καθόλου γι’ αυτό το θέμα. Μάλλον έχει λάθος πληροφόρηση και ενημέρωση».

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο η ίδια συνέχισε λέγοντας:

«Εγώ δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου, γιατί με τον Λάκη έχουμε κάνει πολλές κουβέντες έξω οι δυο μας και τον εκτιμώ. Είναι ένα πολύ ωραίο μυαλό αλλά είπε πράγματα που με στενοχώρησαν. Δε θέλω… Δεν θέλω να ασχοληθώ. Είπα δεν θα απαντήσω και δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από αυτά. Δεν θα τα παίξουμε εννοείται».

Ο Θέμης Μάλλης όμως, ο αρχισυντάκτης της εκπομπής δε φάνηκε να συμφωνεί με την παρουσιάστρια.

 

«Έτσι ήθελα να πω εγώ κάτι Θέμη μου. Σε πειράζει; Ο Ανδρέας δεν ξέρει. Πρέπει να λέω την άποψή μου σε αυτή την εκπομπή αν δεν σας πειράζει ε; Παίξτε το! Θέλεις να με κάνεις ρεζίλι; Παιξ’ το!», είπε ενοχλημένη.

«Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Γεια σας! Συνεχίστε οι υπόλοιποι», είπε αποχωρώντας από το πλατό, ενώ από το ακουστικό ακούγονταν οι φωνές του Θέμη Μάλλη…

 

 

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε το απόσπασμα

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος τελειώνει μια και καλή με τους Γερακάρηδες-Τους δίνει διορία πριν τους χτυπήσει!

F1 Max Verstappen: Οι 24 αγώνες δεν είναι βιώσιμοι για το μέλλον

Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος σώζει τη μητέρα του-Ζει με την Ειρήνη στην Κρήτη!