Ο πρώην παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του Star, Breakfast@star, Γιώργος Καρτελιάς, εμφανίστηκε «πικραμένος» στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Mega Καλημέρα».

Ο Γιώργος Καρτελιάς μίλησε για την εμπειρία του στην πρωινή ζώνη, για τη συνεργασία του με την Ελίνα Παπίλα αλλά και τη σχέση του με τον Κώστα Μαρτάκη με τον οποίο έκαναν μαζί ραδιοφωνική εκπομπή.

«Με θεωρούν γουρλή, κάθε πρωτοχρονιά με φωνάζουνε σε 3-4 σπίτια. Μια χαρά νιώθω που κάνουν φέτος την εκπομπή η Ελένη με τον Ετεοκλή. Μακάρι να πάνε καλυτέρα από εμάς. Δεν ξέρω αν έφταιξε κάτι σε εμένα ή στην Ελίνα και δεν συνεχίσαμε στο star. Έκρινα εμένα ή μας φωνάξαν για κάτι που δεν κάναμε. Όλοι κάπου συμβάλαμε να μην βγει αυτό που θα έπρεπε στην εκπομπή στο Star. Άλλο μας ζήτησε το Star, άλλο κάναμε εμείς. Μας το είπαν ότι δεν συνεχίζουμε μια εβδομάδα πριν», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Μας είπαν από το Star ότι δεν ήρθε η χημεία που περίμεναν. Δεν έχουμε τσακωθεί με την Ελίνα. Όταν μας ανακοίνωσαν ότι τελειώσαμε, δεν μιλήσαμε με την Ελίνα, γιατί έφυγε για διακοπές», πρόσθεσε.

Επιπλέον ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός είπε για το αν μετάνιωσε που ανέλαβε την παρουσίαση του πρωινού και αποκάλυψε για το αν έχει δεχτεί επαγγελματική πρόταση.

 

«Υπήρξε στιγμή που μετάνιωσα που έκανα το πρωινό του Star, είπα “κακώς”. Έφτασε στιγμή που είπα καλυτέρα να έκανα το ραδιοφωνικό πρωινό, παρά να είμαι στην τηλεόραση, ότι δηλαδή, δεν έπρεπε να υπογράψω. Μου έχουν κάνει μια πρόταση για να παρουσιάσω κάτι, αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει, ένα ταξιδιωτικό θα είναι. Η γυναικά μου έλεγε την περσινή σεζόν “γιατί κάθεσαι έτσι, ωραία σε ντύνουν, ζήσε το όσο κρατήσει, κάνε πλάκα”. Αν μέναμε και αυτή την σεζόν στο πρωινό του Star μετά θα κρατούσε 4-5 χρόνια. Το συζητήσαμε με το κανάλι, αλλά υπήρχαν κι αλλά θέματα».

«Το Star κάτι είδε σε εμάς, που εγώ δεν έχω δει ακόμα. Η Ελίνα Παπίλα δεν θα είναι στο ραδιόφωνο, όταν μιλήσαμε δεν μου είπε ότι θέλει να το κάνει ή να έρθει πίσω στο πρωινό μαζί μου», κατέληξε ο Γιώργος Καρτελιάς μιλώντας για την συνεργασία του με την Ελίνα Παπίλα στο ραδιόφωνο.

Όλες οι ειδήσεις

Η Κατερίνα Καινούργιου νικήτρια της πρεμιέρας στην τηλεθέαση

Επίδομα θέρμανσης μέσω Voucher – Οι δικαιούχοι, οι προϋποθέσεις και οι σκέψεις!

Γιώργος Λιάγκας: Μηδενικός ο ρόλος του τίτλου εκπομπής