Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και μίλησε για τη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και για την υπόθεσή που συντάραξε το Πανελλήνιο. Μέρος από τη συνέντευξη  δόθηκε στη δημοσιότητα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» στη συχνότητα του Alpha.

«Στεναχωρήθηκα πολύ και ακόμα στεναχωριέμαι από την άλλη δεν μπορώ να δικαιολογήσω αυτές τις στάσεις σε καμία περίπτωση. Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Δεν θέλει και πολύ είμαστε όλοι με έναν τρόπο εκτεθειμένοι σε αυτά σε αυτήν τη δουλειά κυρίως που είναι τόσο λαμπερή, πολλές φορές μπορεί να σε κυνηγάνε δαίμονες.

Είναι προσωπική υπόθεση αυτή του καθενός, δεν μπορώ να μπω στην ψυχή του Πέτρο. Δεν μπορώ να κάνω τον κριτή αλλά θα έπρεπε να έχει κάνει την αυτοκριτική του εδώ και πολλά χρόνια φυσικά εάν καταδικαστεί θα πληρώσει το τίμημά του. Δεν μπορώ εγώ ούτε να συγχωρήσω κανέναν ούτε να καταδικάσω” δήλωσε ο αρχικά ο Γιάννης Μπέζος για τις αποκαλύψεις γύρω από το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη.

Αμέσως μετά, ο ίδιος πρόσθεσε: «Με ενοχλούσε που έλεγε ότι εμείς οι δύο είμαστε οι καλύτεροι ηθοποιοί στην Ελλάδα, δεν μ’ αρέσουν αυτά τα πράγματα. Αυτό θα το πει ο χρόνος. Δεν είναι ωραίο να μιλάμε για τον εαυτό μας, δεν μ’ αρέσει. Υπήρχε συνδυασμός επειδή παίξαμε αρκετά μαζί. Δεν με πήρε τηλέφωνο να μου ζητήσει να τον στηρίξω δημόσια».