Αυλαία με αλλαγές της τελευταίας στιγμής στις εκπομπές της ψυχαγωγίας, καθώς άλλοι αποχαιρέτησαν νωρίτερα και άλλοι αργότερα από το προγραμματισμένο. Τίτλους τέλους έριξε η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN. Παρότι αρχικά το Open Weekend θα ολοκληρωνόταν στις 31 Ιουλίου, το κανάλι αποφάσισε να επισπεύσει το φινάλε για να δώσει περισσότερο χρόνο ξεκούρασης στην  ομάδα της Ελένης Τσολάκη, που θα επιστρέψει στις επάλξεις τον Σεπτέμβριο.

Αντιθέτως, ένα επιπλέον σαββατοκύριακο ζήτησε ο ΣΚΑΪ να μείνει στον αέρα ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα. Οι δύο παρουσιαστές δέχθηκαν να επεκτείνουν την παρουσία τους για δύο ημέρες παραπάνω, παρότι το συμβόλαιό τους με το κανάλι έληξε την Παρασκευή.

Πώς έψησε ο ΣΚΑΪ την Μπακοδήμου για μετακίνηση

Σε θετική έκβαση οδεύουν οι συζητήσεις του ΣΚΑΪ με την Μαρία Μπακοδήμου για μετακίνησή της στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Η παρουσιάστρια έχει υπογράψει συμβόλαιο με ρητή αναφορά σε καθημερινή εκπομπή, ενώ προοριζόταν για την ζώνη 12-14.00.

Μετά τη συμφωνία του ΣΚΑΪ με την Φαίη Σκορδά, ανατράπηκε όλος ο σχεδιασμός της πρωινής ζώνης και προκλήθηκε σούπερ ντόμινο, με τους «Αταίριαστους»  να μετακινούνται στις 12-14.00, ενώ για την Μαρία Μπακοδήμου η πρόταση του ΣΚΑΪ περιλάμβανε μετακίνηση στο Σαββατοκύριακο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ρήξη αποφεύχθηκε και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για μεταφορά της εκπομπής στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Από την άλλη, ένας άλλος παρουσιαστής που αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ, ο Γρηγόρης Γκουντάρας μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά και μάλιστα της έστειλε ένα προσωπικό μήνυμα. «Θέλω να πω με αγάπη στη Φαίη πως αυτό που κάνει είναι το πιο κρίσιμο βήμα στην καριέρα της. Είναι η πρώτη φορά που κάνει μεταγραφή μόνη της. Μονάδα. Ενώ είναι σχετικά εύκολο να πεις ότι φεύγω από έναν σταθμό και να σταματήσεις μια συνεργασία όταν τα δεδομένα και οι συνθήκες δεν είναι αυτά που θέλεις, το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να επιλέξεις τον επόμενο σταθμό που θα εργαστείς έτσι ώστε να μπορέσεις να ανθίσεις και να είσαι σε ένα περιβάλλον που θα σε ευνοεί και θα αισθάνεσαι όμορφα».