Την οριστική απόφαση να αφήσει εκτός το Asia Express στον σχεδιασμό του για την επόμενη χρονιά πήρε το Star το οποίο έκρινε ότι δε μπορεί να υποστηρίξει την εκπομπή αυτή τη στιγμή ώστε να βγει αυτή στον αέρα τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα RealNews το κανάλι αυτή την περίοδο εξετάζει τις προτάσεις που έχει και αρχίζει σιγά σιγά τον σχεδιασμό του προγράμματος της νέας σεζόν. Μία από τις πρώτες αποφάσεις που λήφθηκαν λοιπόν είναι το Asia Express να μπει στο συρτάρι για τη νέα σεζόν μετά από τις συζητήσεις που έγιναν και με την εταιρία παραγωγής της εκπομπής, την Silverline Media.

Αν το παιχνίδι αποφασιζόταν να βγει στον αέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο τα γυρίσματα θα έπρεπε να ξεκινήσουν τον Μάιο και το τοπίο για εκείνη την περίοδο είναι αβέβαιο καθώς εκκρεμεί η επίσημη κήρυξη των εκλογών ενώ και τα οικονομικά δεδομένα στην τηλεόραση δεν είναι καλά αυτή τη στιγμή.

Το παιχνίδι που παρουσίαζε ο Πέτρος Πολυχρονίδης μαζί με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί θα εξεταστεί εκ νέου για να ξαναμπεί στο πρόγραμμα του 2024. Μέχρι τότε ο πρώτος συνεχίζει στον επιτυχημένο «Τροχό της τύχης» ενώ η δεύτερη έχει δεχτεί πολύ ελκυστική πρόταση από το Star για να παραμείνει στο κανάλι με μεγαλύτερο ρόλο.

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Τέλος απο τη σειρά Μυρτάλη – Αλέξης – Βόμβα στον 3ο κύκλο

Survivor All Star διαρροή 15/1: ΟΡΙΣΤΙΚΟ SPOILER! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία! Τα φαβορί για υποψήφιοι

Σασμός: Έρχεται και 3η σεζόν στον ALPHA