Πολύ κοντά σε μια «κλοπή» της τελευταίας στιγμής βρίσκεται το Star το οποίο αναστατώνει τα σχέδια του ΣΚΑΪ αν τελικά συμφωνήσει με το πρόσωπο στο οποίο έκανε την πρόταση.

Όπως έχετε ήδη μάθει το ΣΚΑΪ επαναφέρει το My Style rocks στο πρόγραμμά του με την εκπομπή να έχει βάλει στο στόχαστρο πολλά πρόσωπα του GNTM . Τον ρόλο της παρουσιάστριας αναλαμβάνει η Κατερίνα Καραβάτου ωστόσο για την κριτική επιτροπή έχουν ακουστεί πολλά μέχρι στιγμής.

Αυτή πάντως που φαινόταν εδώ και καιρό πως είναι σίγουρη και κλεισμένη για να κάτσει στην καρέκλα του κριτή ήταν η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Το Star όμως με ένα τηλεφώνημα έφερε τούμπα τα πάντα προκαλώντας και ένα ντόμινο εξελίξεων!

Η αγαπημένη creative director φαίνεται πως έχει γίνει το μήλον της έριδος για τα δύο κανάλια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews, το Star έδειξε πως θέλει να κρατήσει τη Ζενεβιέβ στο δυναμικό του κάνοντάς της μία δυνατή αντιπρόταση. Η «Ζεν» επικοινώνησε με υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού το οποίο της πρότεινε να αρνηθεί την πρόταση του ΣΚΑΪ καρπώνοντας έτσι μία ισχυρότερη θέση στο πρόγραμμα του καναλιού της Κάτω Κηφισίας για την επόμενη χρονιά.

Τι σημαίνει αυτό; Αρχικά ότι η Ζενεβιέβ θα επιστρέψει στο GNTM, αν φυσικά υπάρξει νέος κύκλος. Ακόμη, αν τελικά η Βίκυ Καγιά κάνει διάλλειμα από την τηλεόραση την επόμενη σεζόν όπως έχει δηλώσει η Ζενιεβιέβ θα αναλάβει την παρουσίαση του Shopping Star. Σε κάθε περίπτωση η Ζενεβιέβ βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία και με τα δύο κανάλια. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν σύντομα και πολλά θα κριθούν και από την τελική απόφαση της Βίκυς Καγιά.

Μία απόφαση η οποία πολύ πιθανόν να φέρει και μια άλλη γνώριμη ξανά στο προσκήνιο καθώς σε περίπτωση που τελικά η Ζενεβιέβ δε δεχτεί την πρόταση του ΣΚΑΪ στο My Style rocks θα βρεθεί κριτής η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Αυτό θέλει να παρουσιάσει ο Λιανός μετά το παιχνίδι

Survivor διαρροή 8/1: ΟΡΙΣΤΙΚΟ Spoiler! Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο έπαθλο!

ΕΡΤ: Τέλος πασίγνωστη δημοσιογράφος; Συζητήσεις με OPEN