Είναι γνωστό ότι ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε έχει φιλοκυβερνητικά αισθήματα μόνο όταν στην κυβέρνηση είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μετά όμως από το «πατατράκ» των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών της περασμένης Κυριακής (15/10) και την μεγάλη ήττα σε περιφέρειες και μεγάλους δήμους, τα καμπανάκια έρχονται από παντού για να σημάνουν συναγερμό και κυρίως από τον… ΣΚΑΪ που ξέρουμε ότι τα λέει όλα από αγάπη!

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ στο καθιερωμένο του σχόλιο στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ»,και στυλοβάτης του σταθμού εδώ και χρόνια, θέλησε να επισημάνει τα λάθη που κάνει ο πρωθυπουργός και αφορούν στον… γυάλινο πύργο του και το επιτελικό κράτος!

Έφτασε λοιπόν η άβολη στιγμή να συμβουλέψει τον πρωθυπουργό να βγει στη «γύρα» όπως χαρακτηριστικά είπε, για να ακούσει κι άλλους ανθρώπους με τον Δημήτρη Οικονόμου να στηρίζει Μητσοτάκη και να λέει ότι το κάνει καθημερινώς και έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα.

Επέμεινε όμως ο δημοσιογράφος λέγοντας ότι δεν υπάρχει ομαδικότητα στο κόμμα με τον Άκη Παυλόπουλο να αναρωτιέται μήπως δεν υπάρχουν τα πρόσωπα και τον Πορτοσάλτε απλά να λέει ότι ενδεχομένως να μην ήθελαν να λερωθούν από τις λάσπες ή να μην ήθελαν απλά τον Αγοραστό!

Άρης Πορτοσάλτε: Η άβολη στιγμή της κριτικής σε Μητσοτάκη