Ολοένα και μεγαλύτερες ανατροπές φέρνει η νέα τουρκική σειρά του ΣΚΑΪ, Άπιστος, η οποία προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00, με δύο συναρπαστικά επεισόδια.

Η τηλεοπτική σειρά έχει καταφέρει να καθηλώνει εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές κάθε βράδυ στον ΣΚΑΪ, με τους επιτελείς του καναλιού να νιώθουν απόλυτα δικαιωμένοι καθώς πρόκειται για το δυνατό χαρτί του καναλιού του Φαλήρου.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Mediatime.gr η Ντερίν θέλει να σκοτώσει την Ασίγια και μάλιστα φέρεται να κάνει απόπειρα δολοφονίας εις βάρος της, κάτι που όπως θα δούμε στη συνέχεια, θα πληρώσει πολύ ακριβά.

Άπιστος: Η Ντερίν στη φυλακή για απόπειρα δολοφονίας της Ασιγιά

Από τα επόμενα κιόλας επεισόδια, η Ντερίν θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση για όλα όσα έκανε στην Ασίγια γεγονός που θα τους συγκλονίσει όλους.

Η Αστυνομία θα την συλλάβει και θα την οδηγήσει στο τμήμα, με την Ντερίν να φωνάζει πως δεν έχει κάνει τίποτα στην Ασίγια και πως τα πάντα είναι ένα ψέμα.

Η Λεϊλά και ο Βολκάν σχεδιάζουν να χωρίσουν την Ασίγια από τον Αράς που όμως της έχει ήδη κάνει πρόταση γάμου. Η Ντερίν γνωρίζει βέβαια πως αν η Ασίγια μείνει ελεύθερη, τότε ο Βολκάν θα κάνει τα πάντα για να την κερδίσει.

Αυτή που όμως θα επιτεθεί στην Ασίγια δεν θα είναι η Ντερίν αλλά η Λεϊλά, και θα φτάσει ακόμη και στο σημείο να την σκοτώσει, χωρίς όμως να τα καταφέρει, σπρώχνοντας την βίαια πάνω σε ένα δέντρο.

Έπειτα θα εξαφανιστεί και τότε θα φτάσει στο σημείο η Ντερίν που θα κατηγορηθεί άδικα για όλα.

Δείτε επίσης:

Άπιστος: Ο Αράς κάνει πρόταση γάμου στην Ασιγιά – Η Λεϊλά θέλει να τους τελειώσει με ροζ φωτογραφίες

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης κακοποιεί την γυναίκα του

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το κρυφό παρελθόν της Αιμιλίας Ξενάκη!

Η Πτώση: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς της ΕΡΤ