Άπιστος επόμενα επεισόδια: Η Ντερίν σκοτώνει την Ασίγια; Η Ντερίν, για να κρατήσει κοντά της τον Βολκάν, του ζητάει να μείνει μαζί της μέχρι να γεννήσει, αν και ήδη ,όποιες μέρες πριν είχε αποβάλει. Μια άγνωστη γυναίκα με το όνομα Ασιγιά μπαίνει στη ζωή της και φέρνει τα πάνω-κάτω. Η εν λόγω γυναίκα στη σειρά Άπιστος είναι το τρίτο πρόσωπο που διέλυσε τον γάμο των γονιών τής γιατρού και που τους οδήγησε στον θάνατο στη σειρά του ΣΚΑΪ. Μόνο που τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπωs φαινόντουσαν. Κι αυτό γιατί τελικά η μητέρα τηs Ασιγιά ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του πατέρα τηs με την κυρία Ασιγιά, και μάλιστα εκείνος, που δεν ξεπέρασε ποτέ την πρώτη του αγάπη, έδωσε στην κόρη του το όνομα της γυναίκας που αγάπησε. Εντελώs τυχαία η Ντερίν μαθαίνει αυτή την πληροφορία! Κι ενώ όλοι βρίσκονται στο πάρτι του Αλί, εμφανίζεται απρόσκλητη η Ντερίν.

Η Ασιγιά τηs ξεκαθαρίζει ότι δε θα χαλάσει τα γενέθλια του γιου της αλλά λίγο αργότερα  η Ντερίν λέει μπροστά σε όλους ότι ήρθε η ερωμένη του πατέρα της Ασιγιά!

Όλοι βρίσκονται σε σοκ ενώ η Ντερίν επιμένει λέγοντας ότι έτσι εξηγούνται πολλά για την Ασιγιά και για το πόσο ντρέπεται για την οικογένειά της. Ωστόσο συνεχίζει λέγοντας ότι αν ένιωθε ντροπή δεν θα κρατούσε τον άντρα της Ντερίν με δικαιολογίες μακριά από την οικογένεια του.

Τότε η Ασιγιά την ξεμπροστιάζει μπροστά σε όλους λέγοντας της ότι αυτή θα πρέπει να ντρέπεται που προσποιείται την έγκυο ενώ έχει αποβάλει. Η κυρία Ασιγιά δίνει στην Ασιγιά ένα ρολόι του πατέρα της ως δώρο για τον Αλί ενώ της αναφέρει πως η κατάσταση της Ντερίν τής θυμίζει κάποια γυναίκα. Η Ασιγιά καταλαβαίνει πως εννοεί τη μητέρα της και αποφασίζει να αναλάβει δράση προκειμένου να σώσει και την ίδια την Ντερίν και τη Ζεινέπ από το μέλλον που τις περιμένει.

Άπιστος: Δείτε το trailer της σειράς