Συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1 έδωσε η Άντζελα Δημητρίου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της και όσα έχουν γίνει με την κόρη της Όλγα ενώ δε δίστασε να πει ότι θέλει να ζήσει τη ζωή της.

Η ίδια είπε: ότι θέλει να κοιτάξει την Άντζελα πριν να είναι αργά.

«Η Όλγα πλέον μεγάλωσε, έχει γίνει μια κούκλα, έχει γίνει μάνα που πρέπει αυτό να το σεβαστεί και να γίνει σωστή μάνα όπως ήμουν εγώ για την Όλγα. Την αγαπάω την κόρη μου, αγαπάω το εγγόνι μου, αγαπάω τον γιο μου, αγαπάω τα εγγόνια μου, τους αγαπάω όλους αλλά θέλω να είμαι λίγο μόνη μου. Θέλω λιγάκι να κοιτάξω εμένα. Θέλω λίγο να ενδιαφερθώ για μένα».

«Αρκετά χρόνια ασχολήθηκα πάρα πολύ και έδωσα τα πάντα σε όλη την οικογένεια μου. Θέλω λίγο να κοιτάξω εμένα. Θέλω να κοιτάξω λίγο την Άντζελα, πριν να είναι αργά. Δεν θέλω η Άντζελα κάποια στιγμή να πει «τι έκανα; Έδωσα αυτό, έδωσα εκείνο και εγώ τι κάνω; Να πεθάνω;». Όχι, όχι»

 

«Θέλω να είναι καλά μαζί με τον άντρα της και το παιδάκι της και οτιδήποτε κι αν χρειαστεί και μπορώ να συνεισφέρω, αν δω όμως ότι τα πράγματα είναι καλά, πολύ ευχαρίστως. Δεν έχω κανένα πρόβλημα».

«Σίγουρα είχα έρωτες, αγάπη, ζήλια, μίσος και πάρα πολλά. Περίμενα όμως ότι κάποια στιγμή θα ηρεμήσουν τα πράγματα και θα έχω έναν άνθρωπο και γω για να περνάω κάποιες ώρες που είναι δύσκολες μετά τη δουλειά»

 

Άντζελα Δημητρίου: Δείτε τι είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου