Ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι ένας ηθοποιός που αξίζει θαυμασμού όχι μόνο γιατί είναι υπερταλαντούχος, υπέρλαμπρος και υπέρκαλος, ούτε γιατί αντιμετώπισε το πρόβλημα υγείας που είχε με θάρρος.

Ο Αντίνοος είναι άξιος για όλους εμάς που γεννηθήκαμε μάλλον κάπου κοντά στη χρονολογία που γεννήθηκε και ο ίδιος αν κρίνουμε από αυτό που έχει ως πολυτιμότερο αγαθό στο σπίτι του!

Για ποιο πράγμα μιλάμε; Μα φυσικά για το αυτόγραφο της τραγουδίστριας Σαμπρίνας που του έδωσε η ίδια το 1992 όταν συναντήθηκαν σε συναυλία της στα Κρέστενα Ηλείας. Αυτή όμως την πληροφορία την μάθαμε με μάλλον ανορθόδοξο τρόπο!

Ο αγαπητός ηθοποιός έπεσε θύμα ληστείας ενώ ήταν σε διακοπές και εκείνος έστειλε ένα μηνυματάκι στο ληστή που πρέπει να τρόμαξε πραγματικά!

Δείτε το μήνυμα κι αν έχετε παιδιά κοντά σας να τα απομακρύνετε από την οθόνη για να μην… τρομάξουν με την ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

αγαπητέ άνθρωπε που με ακολουθείς,
όπως έχεις καταλάβει είμαι σε διακοπές

ωστόσο, αν ο επαγγελματικός σου προσανατολισμός συμπεριλαμβάνει κλοπές και διαρρήξεις, μάθε πως στο σπίτι μου βρίσκεται το σκυλί μου που έχει τα νεύρα του από 4 μηνών όπως και η κυρία που το κρατάει, η οποία έχει και αυτή τα νεύρα της από τα 4 και ξέρει και ουνάγκι

επίσης, να σε ενημερώσω πως το μοναδικό πράγμα αξίας στο σπίτι είναι ένα αυτόγραφο της Σαμπρίνας που μου έδωσε το ‘92 στη γιορτή της Σταφίδας στα Κρέστενα Ηλείας

τέλος, να ξέρεις πως μένω πολύ κοντά στο σπίτι του πρωθυπουργού ο οποίος λογικά παρακολουθεί -νόμιμα- το κινητό σου και θα σε πιάσει

ξανασκέψου το

φιλικά, Αντίνοος