Την Αντιγόνη Κουλουκάκου την έχουμε γνωρίσει ως Ιουλία μέσω της σειράς «Η γη της ελιάς». Η ηθοποιός υποδύεται έναν πολύ συμπαθητικό χαρακτήρα στην ιστορία με την ίδια να δηλώνει πως έχει αναλύσει πολύ τον χαρακτήρα της Ιουλίας και της αρέσει να την υποδύεται.

Η δικιά μας «Ιουλία» αποκαλύφτηκε στη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» στην οποία μίλησε λεπτομερώς για τον ρόλο της αλλά και την προσωπική της ζωή και απόψεις. Η ίδια δεν ασχολείται χρόνια με τον χώρο της υποκριτικής και δηλώνει ότι θέλει να παραμείνει δημιουργική για αρκετό καιρό ακόμη.

Στη σειρά ο χαρακτήρας της Ιουλίας βρίσκεται σε μία κρίσιμη φάση. Σε επόμενα επεισόδια αναμένεται να δούμε τον Κουράκο να την πιάνει στα πράσα με τον Στάθη, τον άντρα που είναι ερωτευμένη. Τα όσα πρόκειται να δούμε συγκλονίζουν με τον Στάθη και την Ιουλία να περνάνε από πολλές δυσκολίες ακόμη μέχρι να καταλήξουν μαζί. Από την άλλη ο Κουράκος έχει να αντιμετωπίσει και άλλες καταστάσεις με την αποκάλυψη της δολοφονίας της Ευτυχίας να τον σοκάρει.

Όσον αφορά την Αντιγόνη Κουλουκάκου αυτή απολαμβάνει προς το παρόν την επιτυχία της σειράς ενώ αναφέρει ότι δε την ενδιαφέρει τι γράφεται για αυτήν ως Αντιγόνη. Αντιθέτως της αρέσει να διαβάζει κριτικές αρκεί να μην εμπεριέχουν κακία. «Στην αρχή με στεναχωρούν, το βλέπω όμως καθαρά από επαγγελματικής πλευράς και με κάνουν να μην εφησυχάζομαι», αναφέρει.

Μία δήλωσή της όμως είναι αυτή που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου δηλώνει ότι παρότι Η γη της ελιάς είναι εδώ και ενάμιση χρόνο μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην τηλεόραση δεν την αναγνωρίζουν στο δρόμο! Στην ερώτηση αν την μπερδεύουν με άλλη στο δρόμο απάντησε:

«Όχι καλέ. Αφού καλά καλά δεν αναγνωρίζουν ποια είμαι θα με μπερδέψουν και με άλλη;»

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Αυτό είναι το μέλλον της Χάρις Αλεξίου στη δεύτερη σεζόν της σειράς – Τόσα επεισόδια θα γίνουν

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με Κουράκο-Ευτυχία όταν του αποκαλύψει την δολοφονία

Έκτακτο βοήθημα: Τα κριτήρια και οι δικαιούχοι – Η ημερομηνία χορήγησης του