Ο Στάθης με την Ιουλία στη σειρά Η Γη της Ελιάς,  είναι ξεκάθαρο ότι έχουν αποφασίσει να είναι μαζί με κάθε κόστος. Μάλιστα η Αρετή προσπαθεί να προσεγγίσει τον Στάθη, αγνοώντας πως εκείνος και η Ιουλία έχουν έρθει και πάλι κοντά. Την ίδια στιγμή η Ιουλία αρχίζει να λέει ένα σωρό ψέματα στον Κουράκο προκειμένου να συναντήσει τον Στάθη. Ωστόσο η ίδια θεωρεί ότι αυτή η κατάσταση θα κρατήσει για λίγο, καθώς αυτή τη φορά δείχνει αποφασισμένη να χωρίσει και να ζήσει με τον Στάθη, χωρίς εμπόδια.

Σε μια από τις κρυφές συναντήσεις τους, ο Στάθης με την Ιουλία κάνουν έρωτα και κάνουν μια συζήτηση για το μέλλον. Ο ίδιος της λέει ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί και της ζητά να το ξεκαθαρίσει, να χωρίσουν και να μείνουν μαζί.

Η Ιουλία όμως έχει διαφορετική άποψη αφού του ζητάει να κάνει υπομονή και να κρατήσουν τη σχέση τους  κρυφή μέχρι να γίνουν οι εκλογές, ώστε να μη γίνουν αντικείμενο σχολιασμού και κάνουν κακό στην εικόνα του Ισίδωρου.

Η συζήτηση σταματάει εκεί, αλλά όχι και οι κρυφές τους συναντήσεις. Οι δυο τους συνεχίζουν τα παράνομα ραντεβού. Οι συχνές απουσίες της Ιουλίας φυσικά δεν περνούν απαρατήρητες από τον Κουράκο, ο οποίος αρχίζει πλέον να είναι σίγουρος ότι η Ιουλία τον απατάει. Ωστόσο η Ιουλία συνεχίζει τα παράνομα ραντεβού με τον Στάθη, αγνοώντας ότι ο Κουράκος έχει αρχίσει να υποψιάζεται.

Λίγο αργότερα ο Γιώργης μην αντέχοντας πλέον αυτή την κατάσταση, όχι μόνο αποφασίζει να χωρίσει με την Ιουλία, αλλά και να της δώσει ένα καλό μάθημα για την απιστία της.

Ο πληγωμένος του εγωισμός τον οδηγεί να στήσει μια παγίδα και να την ξεμπροστιάσει. Ετσι, μετά από καιρό της λέει ότι πρέπει να φύγει εκτός Μάνης για μια δουλειά της υπηρεσίας του στην Αθήνα.

Φυσικά ο Κουράκος δεν φεύγει ποτέ από την Αρεόπολη και παρακολουθεί κάθε κίνηση της Ιουλίας. Εκείνη, από τη άλλη, ξένοιαστη ότι ο Κουράκος λείπει, βρίσκεται με τον Στάθη και την κατάλληλη στιγμή ο Κουράκος μπουκάρει και τους πιάνει στα πράσα. Η κατάσταση ξεφεύγει και φυσικά το διαζύγιο είναι μονόδρομος. Μόνο που δεν θα είναι βελούδινο, αφού η Ιουλία έχει πέσει στα μάτια όλων! Το φινάλε της σχέσης τους θα είναι δραματικό και περισσότερο για την Ιουλία, η οποία αργότερα θα μάθει ότι και ο Γιώργης είχε κρυφό δεσμό με την Ευτυχία!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έτσι μπαίνει τέλος στο «ειδύλλιο» Ειρήνης και Φίλιππου-Αυτός θέλει να βγάλει από τη μέση τον Δημοσθένη

Σεισμός: Συνεχίζεται η ανησυχία από τους σεισμολόγους – «Δε γνωρίζουμε αν αυτός ήταν ο κύριος σεισμός»!

Σασμός: Ο Ευθύμης φέρνει τον χωρισμό σε Μαθιό-Βασιλική!