Τέλος η Μαρία Αναστασοπούλου από το πλευρό του δημοσιογράφου και κεντρικού παρουσιαστή της εκπομπής του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα, Γιώργο Παπαδάκη.

Όπως φαίνεται, ήρθε η ώρα να πάρει τηλεοπτικό διαζύγιο με τον Γιώργο Παπαδάκη την επόμενη σεζόν αν και η συγκεκριμένη πληροφορία μένει στα εσωτερικά γραφεία του ΑNT1.

H Tίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως η δημοσιογράφος ήταν σε συζητήσεις με τον ANT1, αλλά και το Action24, αλλά φαίνεται πως την κερδίζει το κανάλι του Αμαρουσίου ο οποίος τις έκανε δύο πολύ δελεαστικές προτάσεις.

Σύμφωνα με τον Alpha η μία πρόταση, που είναι και η επικρατέστερη, αφορά στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, από το οποίο φαίνεται να αποχωρεί η Φαίη Μαυραγάνη. Πληροφορίες τη θέλουν να «μετακομίζει» τηλεοπτικά στον ΣΚΑΪ. Η δεύτερη πρόταση για την πρώην δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ αφορά στην απογευματινή ζώνη του Ant1.

Η Μαρία Αναστασοπούλου αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ, μετά από 15 χρόνια συνεργασίας, είχε προκαλέσει αίσθηση, τον Ιούλιο του 2022.

«Η σχέση μου με τον ΣΚΑΪ δεν έχει να κάνει με αριθμούς. Ήμουν εκεί από παιδάκι, κάνοντας πρακτική στο Πανεπιστήμιο. Συμπλήρωσα 15 χρόνια. Γίνονταν κάποιες συζητήσεις και είχαν γίνει αρκετές προτάσεις κι από άλλους σταθμούς. Έγινε η πρόταση από τον Γιώργο Παπαδάκη κι ήταν σε εξέλιξη η διαπραγμάτευσή μου με τον ΣΚΑΪ. Μετά από μερικές εβδομάδες είπα το “ναι” στον Γιώργο. Βέβαια, αυτό που σκεφτόμουν ήταν σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η συνεργασία, πώς λες “όχι” στον Γιώργο Παπαδάκη», είχε πει σε συνέντευξή της η Μαρία Αναστασοπούλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «Τhe 2night Show», τον Σεπτέμβριο του 2022.

Μαρία Αναστασοπούλου: Δείτε το ρεπορτάζ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Καθήλωσε το πρώτο επεισόδιο – Δείτε σχόλια

Ο απολογισμός των «μαχών» Λουτσέσκου – Τερίμ – Επιβεβαιώθηκαν όσα είπε ο Μιρτσέα;

Survivor 17-5 spoiler : Τι θα γίνει στις ασυλίες με τον τραυματισμό του Φάνη;