Μία χωρίζουν αυτά τα παιδιά μετά το Survivor, μία τα βρίσκουν ξανά. Τι θα γίνει με την πάρτη τους, ουδείς ξέρει στο φινάλε. Ένα ξέρω να σας πω με βεβαιότητα. Το ότι θα τους δούμε μαζί τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Που; Στο Survivor All Star, που αλλού. Οι δυο τους έχουν συμφωνήσει σε όλα με την παραγωγή του ΣΚΑΪ.

Παρέα είδαν τους ανθρώπους της παραγωγής του ρίαλιτι επιβίωσης, παρέα συμφώνησαν. Εδώ και μέρες, όχι τώρα στα κοντά. Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος θα είναι στο επόμενο Survivor. Αυτή η απόφαση θα είναι οριστική. Οι δυο τους συμφώνησαν σε όλα, σαν ζευγάρι. Τώρα αν στο μεσοδιάστημα χώρισαν, αυτό είναι άλλο καπέλο. Τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα σμίξουν ξανά.

Καλά, οι δυο τους έχουν αρκετές φορές αφήσει να εννοηθεί πως χωρίζουν, τα βρίσκουν πάλι και ξανά μανά. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ατζούν τους ήθελε στο παιχνίδι από την πρώτη κιόλας στιγμή που σκέφτηκε το ελληνικό Survivor All Star. Διότι, είναι εμφανίσιμοι αμφότεροι, καλοί στα αγωνίσματα (αρκετά γυμνασμένοι και οι δύο) και θα προσδώσουν και το στοιχείο του ριάλιτι. Ειδικά τώρα που η σχέση τους είναι στο… μεταίχμιο.

Θα έχει πλάκα πως θα είναι οι δυο τους μέσα στο παιχνίδι. Δύσκολη υπόθεση ο Άγιος Δομίνικος για… χωρισμένους. Ας μείνουμε στη σίγουρη είδηση για την ώρα πάντως. Διότι, οι δυο τους έδωσαν τέλος στις φήμες χωρισμού, για… 154η φορά. Μέχρι την επόμενη.

Media Νέα

Τότε χωρίζουν Βρισηίδα και Μαρτίκας

Ατζούν σε Ντάνο: «Μπες στο Survivor All Star έστω για ένα μήνα!»

Survivor: Η Ευρυδίκη τα έχει πει…