Το ΑΝΤΙ+, η νέα συνδρομητική πλατφόρμα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, εισήλθε δυναμικά στην παραγωγή πρωτότυπης ελληνικής μυθοπλασίας, παρουσιάζοντας τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Σέρρες». Σύντομα μάλιστα το περιεχόμενο του ΑΝΤ+ Originals πρόκειται να εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο.

Ένα από τα πρότζεκτ που βρίσκονται στα σκαριά είναι το ψυχολογικό θρίλερ «Σώσε με», βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Δημήτρη Σίμου, με εκείνον και την ομάδα του να υπογράφουν το σενάριο και τον Πιέρρο Ανδρακάκο να κρατάει το «τιμόνι» της σκηνοθεσίας.

Από εκεί και πέρα, οι τρεις ηθοποιοί που πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν είναι η Δανάη Σκιάδη, η Ιωάννα Ασημακοπούλου και η Λίλα Μπακλέση. Η ιστορία του μυθιστορήματος έχει να κάνει με τρεις αδελφές που ετοιμάζονται να πάνε στο χωριό τους, στο Κρυφό Ροδόπης, για το μνημόσυνο του πατέρα τους. Αυτή τη φορά το μνημόσυνο συμπίπτει χρονικά με κάποιες δολοφονίες που συμβαίνουν στην περιοχή. Τρεις γυναίκες δολοφονούνται και ο δολοφόνος τούς αφαιρεί τα μάτια.’Ολη η Ροδόπη σοκάρεται, καθώς δεν έχουν ξαναγίνει τέτοιο εγκλήματα στον τόπο τους.

ΑΝΤ:Τα σχέδια του  αλλάζουν!

 

Σε αλλαγή του σχεδιασμού του για τη νέα σεζόν προχωρά ο ΑΝΤ1 για να αντιμετωπίσει την κίνηση του ALPHA να βγάλει σειρά παρόμοια με το «Ντέρτι». Η σειρά της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη, που θα διαδεχθεί τις «Άγριες Μέλισσες» και θα εκτυλίσσεται τη δεκαετία του 80 σε νυχτερινό κέντρο στα μπουζούκια , είχε συμφωνήσει αρχικά να κάνει πρεμιέρα στον σταθμό στις αρχές του 2023, μετά το Μουντιάλ.

Κάπου εδώ μπαίνει ο ALPHA, που ξεκίνησε με άτυπο «λουλουδοπόλεμο» με τον ΑΝΤ1, σχεδιάζοντας να βγάλει στον αέρα που θα διαδραματίζεται σε «σκυλάδικα» της επαρχίας τη δεκαετία του 1980-1990 και θα βασίζεται στην ταινία «Αυτή η νύχτα μένει». Στόχος είναι να προλάβει τον ΑΝΤ1, με αποτέλεσμα στον ίδιο σταθμό να αλλάζουν τα σχέδια τους.