Η παρουσιάστρια της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθαρίζει τι έγινε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και γιατί πλέον δεν τον βλέπουμε καθημερινά στο πλευρό της.

«Θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντί σας όπως πάντα και καμία φορά αυτό το έχω πληρώσει με την ειλικρίνειά μου, αλλά τα λέμε όλα εδώ πέρα και όλη η εκπομπή δεν έχει να κάνει μόνο με εμένα. Επειδή διαβάζω, ακούω και ρωτάτε κιόλας για τον Ανδρέα, δεν έχει αποχωρήσει και ούτε έχει φύγει από την εκπομπή και δεν έχει τσακωθεί ούτε με τον Γιάννη, ούτε με την Χρίσλα, ούτε με τον Θέμη, ούτε με εμένα, ούτε με καμία διοίκηση και κανένα κανάλι, ούτε και με τον Γρηγόρη. Όλα είναι μία χαρά» είπε η παρουσιάστρια.

«Η εταιρία παραγωγής, η Barking Well έχει πάρει μία απόφαση να αξιοποιηθεί ο Ανδρέας και σε άλλα δύο project, τα οποία δεν ξέρω αν θα γίνουν στον Alpha. Τα project ετοιμάζονται εδώ και καιρό και είναι πολύ σημαντικός για να αξιοποιηθεί όχι μόνο μπροστά από τις κάμερες αλλά και σε ρόλο περιεχομένου. Θα τον βλέπετε εδώ κάποιες φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις δουλειές που έχει με την εταιρία παραγωγής για αυτά τα project. Δεν αποφάσισε ο ίδιος να φύγει από καμία εκπομπή ούτε αποφασίσαμε εμείς να φύγει από εδώ ο Ανδρέας. Θα είναι μαζί μας τις επόμενες ημέρες και κάποιες φορές την εβδομάδα. Δεν γίνεται να είναι κάθε ημέρα εδώ και μετά σε άλλα δύο project.

Αυτή είναι η αλήθεια, θα τον δείτε και τις επόμενες ημέρες και ρωτήστε και τον ίδιο και να μην ακούω σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Πάντα ρε παιδιά κάτι κακό. Μπορεί να είναι κάτι όμορφο. Ο Ανδρέας θα είναι σε κάτι διαφορετικό, που μπορεί να το θέλει περισσότερο κι ο ίδιος. Γιατί ντε και καλά να γράψουμε κάτι αρνητικό;» συμπλήρωσε η αγαπημένη παρουσιάστρια.

 

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε το βίντεο

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 27-3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Κλαμπ Μπριζ: Παίκτης της συγκρούστηκε με το δοκάρι που κρατάει τα δίχτυα και έγινε viral! (vid)

Το Ναυάγιο: Θανάσιμη συνομωσία- Έρχεται η στιγμή της αποκάλυψης!