Ποιος είναι ο λόγος που ο Ανδρέας Μικρούτσικος απομακρύνθηκε από την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου;

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Mega Καλημέρα, το πρόβλημα ξεκινάει από την αρχή της συμφωνίας τού παρουσιαστή με την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπήρχε ο όρος να πάρει μέρος και σε ένα βραδινό project. Με αυτόν τον όρο βρέθηκε και στην εκπομπή. Ωστόσο η εταιρεία προχώρησε στην παραγωγή του Fame Story στο Star, ένα σόου άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Αντρέα.

Ο ίδιος περίμενε ότι θα είχε συμμετοχή αλλά οι άνθρωποι του Star είχαν προφανώς άλλα πλάνα και δεν τον είδαμε.

Αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται μία άλλη εκπομπή, πάλι από το παρελθόν, το Tv Stars παρουσιάστε αλλά με άλλο τίτλο που προορίζεται για το OPEN μάλλον την τρέχουσα σεζόν.

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν ξεκίνησε να εμφανίζεται όλο και λιγότερο στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Επιπλέον, υπάρχει στον ορίζοντα και ένα talk show μάλλον για τη βραδινή ζώνη από τη νέα σεζόν.

Στη χτεσινή (28/3) της εκπομπή πάντως η Κατερίνα θέλησε να δώσει τις εξηγήσεις της για την εξαφάνιση του παρουσιαστή.

Την απομάκρυνση του Ανδρέα Μικρούτσικου από την «Super Κατερίνα» λόγω των συνεχών εντάσεων με τα στελέχη της εκπομπής διέψευσε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης (27/03). Η Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε πως η παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου στο πλατό θα είναι περιορισμένη το προσεχές διάστημα καθώς θα αξιοποιηθεί σε δύο ακόμα projects της εταιρείας παραγωγής Barking Well.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντί σας όπως πάντα και καμία φορά αυτό το έχω πληρώσει με την ειλικρίνειά μου, αλλά τα λέμε όλα εδώ πέρα και όλη η εκπομπή δεν έχει να κάνει μόνο με εμένα. Επειδή διαβάζω, ακούω και ρωτάτε κιόλας για τον Ανδρέα, δεν έχει αποχωρήσει και ούτε έχει φύγει από την εκπομπή και δεν έχει τσακωθεί ούτε με τον Γιάννη, ούτε με την Χρίσλα, ούτε με τον Θέμη, ούτε με εμένα, ούτε με καμία διοίκηση και κανένα κανάλι, ούτε και με τον Γρηγόρη. Όλα είναι μία χαρά.»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Όλη η αλήθεια για τη σχέση του