Ο ALPHA φαίνεται να προχωρά σε μεγάλες αλλαγές στον προγραμματισμό του λόγω τόσο του ΕΚΟΜΕ όσο και άλλων παραγόντων γι αυτό και πρόκειται να αλλάξει ραγδαία το πρόγραμμα του. Πέραν από την οικονομία δυνάμεων στις σειρές που είναι και η επιτυχία του, θα υπάρξει και οικονομία στα σόου.

Ένα από αυτά το Just The Two Of Us, που ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν, φαίνεται να υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να παίρνει αναβολή για το πρώτο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν αν συνεχίσει βέβαια να υπάρχει το ενδιαφέρον από την εταιρεία παραγωγής!

Σύμφωνα με όσα είπε ο Αλ. Κατσαρίδης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και τη Φαίη Σκορδά, ακόμα κι αν βγει, θα βγει προς τα τέλη Μαρτίου.

Ωστόσο και το Secret Song φαίνεται να «πιέζεται» μιας και τα νούμερα ήταν ικανοποιητικά και το θέτουν ως προτεραιότητα. Όταν ξεκίνησε και τα επεισόδια κόπηκαν στα δύο, το κανάλι δε γνώριζε την απήχηση. Οι αλλαγές βέβαια δεν συνδέουν τα δύο σόου αφού το Secret Song ήταν γνωστό ότι θα εμφανιζόταν στις τηλεοράσεις όποτε υπήρχε επεισόδιο και όχι σε εβδομαδιαία προβολή.

Όμως τα νούμερα που ήρθαν τρέλαναν τους ιθύνοντες και σύμφωνα με πληροφορίες, τα σχέδια θα αλλάξπυν ενώ το επόμενο επεισόδιο θα προβληθεί προς τα τέλη Φεβρουαρίου.

ALPHA: Τι θα αποφασίσει ο σταθμός;