Μπορεί να βρισκόμαστε μεσούσης της σεζόν αλλά στον ALPHA «τελειώνουν» μία πασίγνωστη σειρά και ο λόγος δεν είναι αυτός που φαντάζεστε!

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί μπορεί να συνηθίζουν να κόβουν εκπομπές διάφορων περιεχομένων όταν δεν ικανοποιούν στα νούμερα τηλεθέασης. Ωστόσο αυτό δεν ισχύει για τη συγκεκριμένη σειρά.

Έτσι, μπορεί οι «Αμφιβολίες» να συνεχίζουν κανονικά να γυρίζουν επεισόδια, ωστόσο δεν θα τα παρακολουθούμε πλέον στην καθημερινή ροή του τηλεοπτικού σταθμού.  Η συνεργασία με την εταιρία παραγωγής Green Pixel θα συνεχιστεί ως ίσχυε για τη συγκεκριμένη παραγωγή, αφού πρόκειται να παραδοθούν επεισόδια που αναμένεται να μεταδοθούν στο μέλλον.

Ωστόσο, από την  Καθαρά Δευτέρα 27/2, η αγαπημένη εκπομπή που προβάλλεται τα τελευταία δέκα χρόνια, δηλαδή η σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» παίρνει θέση καθημερινά στο πρόγραμμα του σταθμού, σε επανάληψη, αμέσως μετά την εκπομπή “T-Live” με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Το προσωρινό κόψιμο της εκπομπής Αμφιβολίες γίνεται ενόψει προεκλογικής περιόδου, αφού πολλές φορές ενδεχομένως η ενημερωτική εκπομπή τηςΤατιάνας Στεφανίδου ίσως να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Προφανώς και αυτό θα γίνεται μέχρι και τη λήξη της προεκλογικής περιόδου και οι Αμφιβολίες θα συνεχίσουν να προβάλλονται ακόμα και μέσα στο… θέρος!

Αμφιβολίες: Δείτε το τρέιλερ από τη σειρά

Όλες οι ειδήσεις 

Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος ξεμπερδεύει μία και καλή με την Κύρα;

Euroleague 25η αγωνιστική: Αποτελέσματα και βαθμολογία

Σασμός: Ο Σταύρος συνέρχεται και κανείς δεν του λέει την αλήθεια!