Το κανάλι του ALPHA ετοιμάζεται σχεδόν για ολική ανανέωση, αφού από όλες τις σειρές, η μόνη παραγωγή που ενδέχεται να συνεχίσει, και μάλιστα για 12η χρονιά, είναι η κωμωδία «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Ο «Σασμός», ύστερα από τρεις σεζόν, κι ενώ εξετάστηκε το ενδεχόμενο συνέχισής του, τελικά θα πει το οριστικό αντίο στους τηλεθεατές. Η πτώση των ποσοστών του στο δεύτερο μισό τη σεζόν και ο όρος του ΕΚΟΜΕ που αφήνει εκτός επιδότησης όσες σειρές ξεπερνούν τους δύο κύκλους, οδηγούν τη σειρά στο τέλος της.

Την ίδια τύχη θα έχει και ο «Παράδεισος των κυριών», που ολοκληρώνει τον κύκλο του στη ζώνη των 20.00 μετά από δύο χρόνια προβολής και μιας καλής πορείας στον πίνακα τηλεθέασης. Και «Το προξενιό της Ιουλίας» δεν Θα συνεχίσει με έναν επόμενο κύκλο, απόφαση που ήταν ειλημμένη από την αρχή από τους δημιουργούς της και τον σταθμό. Οπότε οι τηλεθεατές θα μάθουν σύντομα ποιος είναι ο δολοφόνος του Προβιού και τι συνέβη στο αρχοντικό. Οσο για την αστυνομική σειρά «Σκαραβαίος», που έκανε πρεμιέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν, δεν κατάφερε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και θα ολοκληρώσει επίσης φέτοs το τηλεοπτικό της ταξίδι.

 

Σειρές που ρίχνουν αυλαία: Δείτε το τρέιλερ του Σασμού

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 24/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Ειδική βαφή Ferrari F1 στο GP Μαϊάμι: Η Ferrari σε μπλε αποχρώσεις αντί για κόκκινο

Η Γη της Ελιάς: Τέλος η Θεοδώρα- Ο Μιλτιάδης τη διώχνει από το σπίτι