Αλλαγή θέσεων για τους Γιάννη Παπαδόπουλο και Νίκο Στραβελάκη, που φέτος παρουσιάζουν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου σε ΟΡΕΝ και ΣΚΑΪ αντίστοιχα. Την επόμενη σεζόν ο Παπαδόπουλος θα καλησπερίζει τους τηλεθεατές κάθε Σαββατοκύριακο ως παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου στον ΣΚΑΪ ενώ ο Στραβελάκης από τη συχνότητα του OPEN.  Σε αναζήτηση προσώπου είναι ο ΣΚΑΪ για την παρουσίαση της εκπομπής «Dot. », που θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να βγαίνει κάθε Σαββατοκύριακο. Η Νάντια Μπουλέ θα συνεχίσει στην ψυχαγωγική εκπομπή και τα στελέχη του σταθμού αναζητούν ποιος θα είναι μαζί της, αφού είναι οριστικό το «διαζύγιο» με τον Μίνωα Θεοχάρη. Το νέο πρόσωπο δεν είναι απαραίτητο να είναι άντρας, αφού υπάρχει η σκέψη να δημιουργηθεί ένα καινούριο γυναικείο δίδυμο παρουσιαστριών που θα ταυτιστούν μάλιστα με το γυναικείο κοινό της εκπομπής.

Η τηλεοπτική ενημέρωση οδηγείται από ανατροπή σε ανατροπή καθώς συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι ζυμώσεις για μετακινήσεις προσώπων. Στο κάδρο μπαίνει εκ νέου ο Δημήτρης Καμπουράκης που θα παραμείνει ενεργός στην τηλεόραση παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί για να πολιτευτεί και μάλιστα φέρεται να μετακινείται οε άλλο σταθμό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δ. Καμπουράκης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το OPEN και αναμένεται να ενταχθεί στο δυναμικό του την προσεχή σεζόν. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ θα επιστρέψει στην πολύ πρωινή ζώνη, στην οποία έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα, ενώ ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να πάρει τη θέση της Φαίης Μαυραγάνη (που μετακομίζει στον ΑΝΤΙ) τα Σαββατοκύριακα ή αν θα έχει Θέση στο καθημερινό πρόγραμμα.

Άλλο ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί από άλλη συχνότητα είναι η Αλεξάνδρα Καϋμένου που αποχώρησε από την ΕΡΤ για τον ALPHA. Εκεί θα αναλάβει την πρωινή εκπομπή του καλοκαιριού μαζί με τους Παναγιώτη Σουρέλη και Χρύσανθο Κοσέογλου. Για το φθινόπωρο εξετάζεται το ενδεχόμενο να ενταχθεί στην ομάδα του Νίκου Μάνεση.