Ο Snik πριν μερικές μέρες κάλεσε σε αγώνα πυγμαχίας τον παρουσιαστή της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, Γιώργο Λιάγκα. Ο τράπερ είχε εκνευριστεί με τα όσα είπε ο παρουσιαστής περί «διαφήμισης».

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 προβλήθηκε ένα απόσπασμα από livestream που έκανε ο Snik. Σε αυτό έλεγε πως «είδα ότι το σχολιάσανε αυτό, αλλά δεν έχω κάτσει ούτε στο Google να τα ανοίξω να ξέρεις. Είδα ο Λιάγκας πάλι κάτι έλεγε. Άμα θέλει τον βάζουμε κι αυτόν στο undercard τον Λιάγκα, να βάλει τα γάντια του να παίξει. Να παίξω πρώτα άμα θέλει με τον Λιάγκα».

 

Πόσο ψεύτικοι είμαστε όλοι μας. Πριν λίγες ημέρες όλοι κάναμε αναρτήσεις και δισκογραφικές και όλοι και λέγαμε πόσο αυτό το παιδί, για τη βία, συναντιούνται παιδιά και σκοτώνονται κι αυτή λένε μεταξύ τους “έλα να πλακωθούμε”. Είναι άκομψο. Δεν μπορείς να λες από τη μια μέρα αυτό και μετά να μην σε ενοχλεί αυτό», είπε φανερά ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά.

Ο Snik είχε αναφέρει: «Εδώ είμαστε. Η πυγμαχία δεν είναι άθλημα είναι βία. Οπότε το να παίξεις πυγμαχία είναι κάτι πολύ κακό. Ε, θα πάρουμε 1% παραπάνω τηλεθέαση».

Η απάντηση Λιάγκα σε Snik

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε ως εξής: «Θα τα πω με πολλή αγάπη, επειδή είναι και μικρότερος μου και προφανώς δεν είναι και έμπειρο το παιδί. Δεν ξέρει από αυτό που λέμε δημοσιότητα και λοιπά και κατά την ταπεινή μου γνώμη το έχει πάει λάθος. Αγώνα μποξ εγώ δεν θα παίξω, δεν έχω παίξει ποτέ. Θεωρώ ότι οι χειρότερες μπουνιές είναι τα επιχειρήματα των ανθρώπων. Αυτά πονάνε περισσότερο.

Αυτό που θα του πρότεινα με χαρά και με αγάπη αν θέλει να έρθει να πιούμε έναν καφέ, να του πω δύο πράγματα, γιατί και εγώ έχω κάνει λάθη στη ζωή μου και τα έχω διορθώσει. Καταλαβαίνω ότι τον ενοχλεί επειδή είμαι χοντρός και βάζει μια φωτογραφία μου και λέει «γυμνοσάλιαγκας». Να του εξηγήσω ότι δεν είναι ωραίο να λέμε ότι οι άνθρωποι είναι χοντροί, αδύνατοι… Δεν είναι ωραίο να λέμε στα τραγούδια μας ότι οι γυναίκες είναι υποδεέστερες…».

 

«Κάποια βασικά για να τον βοηθήσω στη ζωή του μήπως γράψει τραγούδια που και να αρέσουν στη νεολαία, αλλά να μπορούν και να έχουν και ένα δια ταύτα και ένα διακύβευμα». Και κάπως έτσι κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.